Gavekort på nett

Du har nå mulighet til å kjøpe og fylle på gavekort gjennom Britannia Hotel sin hjemmeside. Gavekortet kan brukes på alle avdelinger.

Du kan her velge å kjøpe et gavekort på nett som du kan skrive ut selv eller sende per e-post eller SMS. Du velger selv din personlige hilsen og beløp. Selvfølgelig kan du også kjøpe gavekort direkte på hotellet i Trondheim eller få det tilsendt per post mot et administrasjonsgebyr på kr. 50,-.

Kjøp gavekort

Minimumsverdi ved kjøp er kr. 300, -. Betaling må gjøres med kredittkort. Klikk på linken og følg instruksjonene.

Fylle på beløp på gavekort

Har du ett plast gavekort kan du enkelt lade det med verdi her. For å fylle på gavekortet trenger du den 16 – sifrede koden på baksiden. Klikk på linken og følg instruksjonene som kommer frem underveis.

Sjekk gavekort saldo

Her kan du sjekke hvor mye penger som er på kortet. Klikk på linken og følg instruksjonene.

Vilkår og betingelser

Når vil gavekortet bli sendt?

Når betalingen er mottatt, sender vi gavekortet til mottakeren på den datoen du har valgt. Gavekortet sendes per e-post eller SMS.

Hvor lenge er gavekortet gyldig?

Gavekortet er gyldig i 1 år. Utløpsdatoen er tydelig merket i tekstmeldingen og i e-post. Du kan også se gyldigheten av gavekortet hvis du går inn på saldo gavekort. Du kan legge en ny verdi på gavekortet, der ny lading har 1 år gyldighet fra kjøpsdato. Når du bruker gavekortet er det alltid den eldste verdien som brukes først.

Hva skjer hvis jeg ved et uhell sletter gavekort som er sendt som sms eller e-post?

Det er viktig at du skriver ut kvitteringen på skjermen etter at du har fullført kjøpet. Har du ikke en skriver, så skriv ned referansenummeret for hånd. Hotellet trenger referansenummeret for å kunne hente opp gavekortet, om mottakeren ved et uhell sletter sine tekstmeldinger eller e-post.

Kan jeg returnere et gavekort og få pengene tilbake?

Et gavekort kan ikke byttes mot kontanter.

Hvis jeg har betalt med et gavekort og ikke bruker alt, vil jeg få pengene tilbake?

Hvis du har betalt med et gavekort men fremdeles har igjen en verdi, vil den stå til du bruker kortet neste gang. Gyldighet er 1 år fra kjøpsdato.

Hvilke kredittkort kan jeg bruke når jeg betaler på nettet?

Når du kjøper gavekort eller lader det med verdi gjennom vår nettside kan betaling gjøres med Mastercard / Eurocard eller Visa.

Hva skjer hvis jeg mister min plast gavekort?

Mistet gavekort vil ikke bli erstattet.