Møter, kurs og konferanse i Trondheim

Møter, kurs og konferanse i Trondheim. Vi har utvidet møteromsavdelingen, to nye møterom med kapasitet til 35 personer. Prøv et av disse!

Vår nye kjøkkensjef, Geir Barstad frister med nytt lunsj & pausemat konsept, samt spennende middagsopplevelser på kveldstid.

Britannia Hotel er perfekt for kurs og konferanser. Vi tilbyr et stort konferansesenter med topp moderne fasiliteter i ærverdige omgivelser.

Vi byr på historiske saler og vakre salonger, moderne konferanserom og et stemningsfylt pause-/utstillingsområde. I kombinasjon med engasjerte og kompetente ansatte vil dette skape en perfekt ramme rundt noe som vil gi dere et unikt arrangement.

Hotellet er og har vært et av landets viktigste møtesteder. Vi har erfaring å være vertskap for alle stilfulle begivenheter så som banketter, kroninger, jubileum, vielser, firmafester, moteshow, messer, landskonferanser og møter.

Som byens eneste klassiske luksushotell er vår visjon å gi alle våre gjester magiske øyeblikk i historiske omgivelser, samt god og personlig service.

Velkommen til et vertskap i særklasse.