Restauranter & Barer

Med flere konsepter, er alle behov og smaker ivaretatt på Britannia Hotel. Vårt store restauranthus med de mange konsepter varierer fra formiddagskaffe og konditori, kveldsarrangementer i historiske lokaler, en ærverdige cocktail bar, et av byens mest populære biffrestauranter, samt flere små og delikate salonger for de mindre men eksklusive selskaper. I tillegg har Britannia flere ballsaler, egnet for små og store begivenheter, banketter og festmiddager.

Palmehaven
Jonathan Mat & Vinkjeller
Hjørnet Bar & Brasserie
Lobbybaren

Kåret til Sør Trøndelags beste frokost og nominert til finalen i Twinings BestBreakfast 2013:

Britannia Hotel er kåret til Sør Trøndelags beste frokost kunngjorde Haugen-Gruppen 24. juni 2013, og går videre til finalen av Twinings Best Breakfast 2013. Vi er selvfølgelig svært stolte og glade over at den jobben som er gjort med vårt frokost konsept blir lagt merke til og ikke minst satt pris på av våre gjester sier Direktør Nanna Ulstein. Både våre kokker og servitører har jobbet hardt med både produktet og servicen for å skape den gode frokost opplevelsen.

Britannia Hotel er medlem av De Historiske Hoteller & Spisesteder som har noen av Norges mest unike perler. I generasjoner har mange av De Historiske sine medlemsbedrifter hatt som mål å tilby sine gjester ”det gode måltid” ved bruk av tilgjengelige lokale råvarer og et tydelig vertskap. Britannia har lagt dette til grunn for utvikling av sitt konsept, og lagt til sin egen identitet.

Britannia sitt frokost konsept bygger på totalopplevelsen. Atmosfæren som møter en i Norges flotteste frokostsal, Palmehaven er unik. Buffetene skaper en flott ramme rundt den kjente fontenen i den historiske Mauriske haven. Kjøkkensjef Geir Barstad har utviklet et konsept som bygger på det lokale, hjemmelagede, tradisjonelle samt de sunne verdiene.

Velkommen til Magiske frokost opplevelser i Palmehaven!