Hopp til innholdet
  • Food & Drinks
  • · Palmehaven

Afternoon Tea og Champagne i Palmehaven

En sommerlig Afternoon Tea-meny får da følge av fire fantastiske champagner, presentert av nordisk vinkelnermester Liora Levi.

Artikkel · 1 min lese

Afternoon Tea og Champagne med Liora Levi

Palmehaven, 28. juli 2021 14:00

I samarbeid med Aftenposten inviterer Britannia og Palmehaven til Afternoon Tea med champagnesmaking. Det er ingen ringere enn Liora Levi som kommer til å stå for vinunderholdningen.

Afternoon Tea har blitt en av signaturopplevelsene på Britannia Hotel, og tradisjonen med Afternoon Tea på hotellet startet allerede i 14.juni 1870, da Andreas Myhre åpnet dørene til hotellet for aller første gang. 


Forretningsidéen da, som nå, var å tiltrekke seg internasjonale gjester – og det var spesielt de britiske lakselordene Andreas Myhre hadde i tankene. 

For å få disse britiske lordene til å fatte interesse og føle seg hjemme sto følgende budskap ved inngangspartiet: «We speak English and serve 5 o'clock tea».

28.juli så skal vi få oppleve den perfekte kombinasjonen, nemlig Afternoon Tea og Champagne. I samarbeid med Aftenposten inviterer Britannia og Palmehaven til en Afternoon Tea med champagnesmaking.

Det er ingen ringene enn Liora Levi som kommer til å stå for vinunderholdningen. Det er ikke første gang Liora Levi besøker Britannia. I vinter tok hun over Vinbaren og holdt en fantastisk vinmiddag i Palmehaven.

Liora Levi at Britannia

Liora er kjent som vindama på TV2s God Morgen Norge, hun er både norsk og nordisk vinkelnermester og president i Norsk Vinkelnerforening. Med sitt sprudlende vesen og med lidenskap og entusiasme så vil hun dele generøst av sin kunnskap om den fantastiske regionen Champagne.

En sommerlig Afternoon Tea meny får da følge av 4 fantastiske champagner. Vi kan nevne at vi skal smake Blanc des Blancs, moden årgangschampagne, og en champagne perfekt til det søte. En onsdag ettermiddag kan knapt bli bedre enn dette.

Vi går til bords kl 14.00. Velkommen skal dere være!

Publisert 8. juli 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.