Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Brasserie

AfterWork på Brasserie Britannia 2. desember

Fredag 2. desember gjentar vi suksessen og inviterer til AfterWork i Brasserie, denne gangen står DJ OKEY, Ola Høsflot Klæbo for musikken.

Artikkel · 0.5 min lese

AfterWork på Brasserie Britannia

Brasserie, 2. desember 2022 15:00 - 2. desember 2022 18:00

Fredag 2. desember gjentar vi suksessen og inviterer til AfterWork i Brasserie Britannia. Denne gangen står DJ OKEY, Ola Høsflot Klæbo for stemningen.

Kickstart helgen med god mat og drikke! Ved ankomst får alle gjester servert deilig charcuterie og bobler på bordet. Brasseriets fantastiske mat og drikkemeny er tilgjengelig hele kvelden. Kokkene er klare, baren er åpen, med Barsjef Øyvind Lindgjerdet i spissen, og DJ Okey står for musikk denne kvelden fra kl 1500-1800. 

Ola Høsflot Klæbo også kjent som OKEY, er en 21 år ung dj, artist og kunstner fra Trondheim. Tross sin unge alder har han allerede spilt på noen av landets største scener og klubber og jobbet med flere store låtskrivere og artister. Med spennende rytmer og basslinjer tar han lytterne med på en reise inn i sitt energiske univers.

Fredag 2.desember
Tid: 1500-1800
Pris: 250,-

Hold av datoen og bestill bord her: 

Bordet holdes av i 2,5 timer; Gi oss beskjed om dere ønsker bordet lengre, eller ønsker bord i en av våre barer etterpå.

Velkommen!

Executive Bar Manager, Øyvind Lindgjerdet.

Publisert 3. november 2022

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.