• Occasions
  • · Palmehaven

Åge Aleksandersen og Trondheimsolistene - UTSATT til 21-25. April.

Konsertene er dessverre utsatt grunnet midlertidig stenging av hotellet. Åge Aleksandersen besøker hotellet i April.

Artikkel · 1 min lese

Åge Aleksandersen og Trondheimsolistene - NYE DATOER i April

Palmehaven, 21. april 2021 - 25. april 2021

Konsertene er dessverre utsatt til April grunnet midlertidig stenging av hotellet. Om du har kjøpt billett vil du enten få muligheten til å få refundert beløpet eller få tilbud om nye billetter. Det umulige blir mulig under stjernehimmelen i Palmehaven når Åge Aleksandersen tar med seg Gunnar Pedersen og Trondheimsolistene til Britannia Hotel.

Oppdatering: Som følge av myndighetenes nye nasjonale påbud og retningslinjer for smittevern 04. januar er Britannia Hotel midlertidig stengt. Konsertene med Åge Aleksandersen blir dermed flyttet til 21. - 25. April. Om du har kjøpt billett vil du enten få muligheten til å få refundert beløpet eller få tilbud om nye billetter.

Det umulige blir mulig under stjernehimmelen i Palmehaven 21, 22, 23, 24 og 25. april. Åge Aleksandersen tar med seg Gunnar Pedersen og et helt orkester i Palmehaven.

Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen med Trondheimsolistene spilte sommeren 2019 to konserter i Nidarosdomen under Olavsfestdagene. Begge konsertene ble utsolgt i løpet av få timer. 

Hvem hadde trodd at Levva Livet skulle få en til å gråte», «Musikken presenteres i en naken og sårbar drakt – helt nydelig» «Konserten er på mange måter ikke bare en konsert, det er en opplevelse.

Adresseavisen 31.07.19

Det blir veldig spesielt å få besøk av dem i intime Palmehaven, under stjernehimmelen ei ekte Trondheimsnatt. Det blir 17 personer på scenen, inkludert Åge og Gunnar i det som trolig blir en av de mest eksklusive konsertopplevelsene i Trondheim, hittil dette århundret.

Onsdag 21. april 2021, 19.30 *utsolgt*
Torsdag 22. april 2021, 19.30 *utsolgt*
Fredag 23. april 2021, 19.30 *utsolgt*
Lørdag 24. april 2021, 19.30 *utsolgt*
Søndag 25. april 2021, 19.30 *utsolgt*

Bilde: Marthe A. Vannebo

Det serveres en flott tre-retters meny før konserten starter:

Meny
Posjert vilkveite
Jordskokkkrem, syrlig agurk, tapiokachips og Avrugakaviar
(fisk, sulfitt, melk)
**
Stekt ytrefilet av kalv fra Røros
Fritert kalvebrissel, brokkolini, selleri og trøffelkrem, pommes Anna og rødvinsjy
(melk, selleri, hvete, egg)
**
Ivoire Valhrona-sjokolademousse med ingefær og sitron
Ingefærkrokan og sitronkrem
(melk, egg)

Dette blir en unik konsertopplevelse hvor Åge byr på seg selv og hvor det vises en annerledes side av Norges mest populære artist. Vi får høre de fleste kjente låtene samtidig som vi får høre flere sanger som vanligvis ikke presenteres på konserter. Som Åge selv sier: «Vi stikker innom for å slå av en prat og spille og synge noen låter».

Publisert 1. oktober 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.