• Occasions
  • · Palmehaven

Åge og Gunnar i Palmehaven januar 2024

Åge returnerer til Palmehaven i januar 2024! Med seg har han både sin mangeårige gitarist Gunnar Pedersen, og Trondheimsolistene.

Artikkel · 1 min lese

Åge og Gunnar i Palmehaven

Palmehaven, 9. januar 2024 - 13. januar 2024

Vi gleder oss over å kunne ønske selveste Åge og Gunnar velkommen tilbake i Palmehaven som våre Artist In Residence i midten av januar 2024.

Åge – tenk det, han er på fornavn med hele Norge, Åge Aleksandersen, som han altså heter, tar med seg Gunnar Pedersen på gitar. OG gjester, som hans datter Line-Sofie Aleksandersen og en god gjeng fra Trondheimsolistene, til en ny serie kvelder i byens flotteste rom, Palmehaven.

Tirsdag 09. januar kl. 19.00 *NY EKSTRA DATO* (i salg fra 23. september).
Onsdag 10. januar, kl.19.00 *UTSOLGT*
Fredag 12. januar, kl.19.00 *UTSOLGT*
Lørdag 13. januar, kl.19.00 *UTSOLGT*

For venteliste vennligst send mail til post@dora3.no. Meld deg på nyhetsbrevet for siste informasjon om billettslipp.

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en fantastisk 3-retter fra Palmehavens kjøkken.

Meny
Sjøkreps Norske vinterepler, Choritzo fra Røros og tindved
**
Lammecarré Syltet gulrot, vinterkål, polenta og lammesjy
**
Fransk makron Vanilje Bavaroise, bringebær, sitron og yoghurtsorbet

I april 2021 inntok de to herrer Palmehaven for første gang. Da forsvant billettene til 6 kvelder på noen få timer, og andre runde i år, ble like utsolgt. Vi gleder oss derfor over å kunne fortsette tradisjonen med Åge og Gunnar i Palmehaven i 2024.

Den 12. august satte Åge og Sambandet hele Sverresborg og store deler av Trondheim på hodet i en forrykende Trondheimsnatt, med gjester som Halvdan Sivertsen og Kari Bremnes. Konsertene i Palmehaven viser en helt annen side av Åge, som er mer dempet, men veldig avholdt og skattet av et publikum, som under kvelden får brukt hele sitt følelsesregister.

Konsertene i Palmehaven inspirerer Åge til å lage nye arrangementer, og du får høre flere av hans kjæreste låter i Palmehaven, inkludert noen kanskje litt overraskende låtvalg.

Det blir garantert mange funklende øyne under stjernehimmelen i Palmehaven i januar. "Æ sjer stjerna som skin over Trondheim i natt, som et smykke...."

Velkommen til Artist in Residence i Palmehaven på Britannia Hotel, med Åge og Gunnar og gjester.