Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Are Hembre 17. & 18. Juli i Palmehaven

I sommer kan du oppleve Are Hembre i Palmehaven på Britannia Hotel 17 - 18 Juli som vår Artist In Residence.

Artikkel · 1.5 min lese

Are Hembre 17. & 18. Juli i Palmehaven

Palmehaven, 17. juli 2020 19:30 - 18. juli 2020 23:30

17. Juli og 18. Juli flytter Are Hembre inn på Britannia Hotel som vår Artist In Residence i Palmehaven. Dette blir en fantastisk flott opplevelse med få plasser for å sikre en trygg og fin ramme. Billettene inkluderer aperitiff ved ankomst og et flott skalldyrplatå av lokale trønderske råvarer i verdensklasse (allergier hensyntas og alternativer finnes for de som ønsker det og melder inn på forhånd).

Artist In Residence er et akustisk konsert-format i Palmehaven, der artistene flytter inn på hotellet og spiller over flere kvelder – litt som i Las Vegas. Du kommer tett på artisten og kan nyte musikk, mat og drikke i herlig samspill, i en atmosfære du ikke finner maken til noe sted i landet.

Billetten inkluderer aperitiff ved ankomst og et fantastisk skalldyrplatå som du kan lese mer om her. Vi har selvsagt gode alternativer for de med skalldyr-allergi.

Are Hembre spiller i Palmehaven 17 - 18 Juli. Kvelden blir en reise i flere ulike musikkunivers- hvor man får oppleve viser, film & musikal og klassiske perler.

Trøndelags store stemme er klar for å treffe Palmehaven med den trønderske viseskatten, sammen med sin faste pianist Trond Hustad har de to satt sammen trønderske låter alle har et forhold til. Fra Otto til Åge blir en opplevelse av trønderske sangskatter i Trondheim sin flotteste stue, velkommen til en kveld som vil sette deg igjen med tårer i øyet, Trøndelag i alles hjerter.

Are Hembre i Palmehaven

Are Hembre er født i 1992 og er i dag bosatt utenfor Trondheim. Are startet tidlig sin sangkarriere og går nå inn i sitt tiende år som utøvende tonekunstformidler med rundt 140 opptredener årlig i inn- og utland.
Allerede som ni-åring bestemte Are Hembre seg for å bli sanger. Å formidle ord og følelser til ettertanke, å lage gode opplevelser og spre glede, det er det sang dreier seg om mener Are.

Are Hembre har med seg Trond Hustad på klaver, og sammen skal de fremføre de fineste trønderske visene du kjenner fra før. Her kommer de som perler på en snor – fra Otto til Åge.

Are's faste pianist og gode venn gjennom ti år, Trond Hustad er opprinnelig fra Steinkjer, men bor i dag i Trondheim. Trond har klassisk klaverutdannelse ved musikkkonservatoriet NTNU og deretter over 25 år bak seg som frilansmusiker, arrangør og komponist. Rundt 20 år av disse har han delvis vært på turne i inn- og utland med rockebandet Stage Dolls.

Artist In Residence konsertserie i Palmehaven Sommer 2020

Are Hembre
Fredag 17. juli, kl.19.30
Lørdag 18. juli, kl.1930

1,635,- NOK

I billetten hver kveld inkluderes Plateau fruit de mer Britannia, der dere får de beste lokale, norske skalldyr, servert på et klassisk «plateau» med smakfullt garnityr og tilbehør. Allergier vil kunne hensyntas når dette er opplyst om til hotellet i forkant av konsertene.

Publisert 15. mai 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.