Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Arne Hurlen i Palmehaven 8. - 9. Oktober

Endelig er høstprogrammet for Artist In Residence klart og i starten av Oktober får vi besøk av Arne Hurlen, en av Norges beste artister med utallige fengende hits fra Postgirobygget med seg i kofferten.

Artikkel · 1 min lese

Arne Hurlen *få billetter igjen*

Palmehaven, 8. oktober 2021 - 9. oktober 2021

Arne Hurlen har sjarmert Norge i mange år gjennom udødelige hits som Idyll, En solskinnsdag og Tidløs. Nå sjekker han inn på Britannia Hotel som vår Artist In Residence 8. og 9. Oktober. Billetten inkluderer en 3-retters middag og aperitif ved ankomst.

Få, om noen norske artister kan skilte med flere sommerhits enn Arne Hurlen og Postgirobygget.

Sanger som «Idyll», «En solskinnsdag» og «Tidløs» har blitt en del av den norske folkesjelen på tvers av generasjoner. Det er ikke mange artister som etter snart 30 år fremdeles skaper allsang på Norges største festivaler.

Arne Hurlen har et stort repertoar, noe han demonstrerte til gangs under sist sesong av «Hver gang vi møtes». Hans tolkninger blant annet Maria Menas «I don´t wanna see you with her» og Stian «Staysman» Thorbjørnsens «Alle gutta» ble hyllet av kritikerne og klatret raskt på hitlistene.

Opplev en kveld med kjærlighet, latter og magi og bli bedre kjent med en av Norges beste artister. Vi garanterer hygge, allsang og en idyllisk aften i trygge omgivelser.

Fredag 8. oktober, kl.19:00 *få billetter igjen*
Lørdag 9. oktober, kl.19:00 *få billetter igjen*

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en 3-retters middag fra Palmehavens kjøkken.

Meny Artist In Residence Arne Hurlen
Kamskjell fra Hitra, gresskar- og ingefærkrem, soyatapioka og reddik.
**
Stekt andebryst, fritert jordskokk, rødbeter og sauce aigre-douce
**
Valhrona Manjari sjokolademousse
Salt karamellkrem og pasjonsfruksorbet

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom her.

Denne konserten er en del av vårt høstprogram for Artist In Residence.

Publisert 19. august 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.