Hopp til innholdet
  • Culture
  • · Palmehaven

Artist In Residence Vinterprogram er lansert

Vinterprogrammet for Artist In Residence fra januar til mars er lansert! Se hvilke kjente artister som skal residere under Palmehaven's stjernehimmel i starten av 2021.

Artikkel · 2 min lese

Våre populære konserter med 3-retters middag og kjente norske artister returnerer til Palmehaven allerede fra januar. Tidligere i høst har vi lansert Åge Aleksandersen & Gunnar med Trondheimsolistene (utsolgt) og nå slipper vi hele programmet for vinteren, frem til og med mars.

08.01 - 09.01 Swing It' (utsatt grunnet nye nasjonale covid-19 tiltak)
15.01 - 16.01 W.A.M. Trio (utsatt grunnet nye nasjonale covid-19 tiltak)
05.02 - 06.02 Kari Bremnes
12.02 - 13.02 Silje Nergård
19.02 - 20.02 Frida Ånnevik
26.02 - 27.02 Bjørn Eidsvåg
05.03 - 06.03 Silya
12.03 - 14.03 Terje Tysland
19.03 - 20.03 Jan Eggum
26.03 - 27.03 Jonas Fjeld
21.04 - 25.04 Åge Aleksandersen & Gunnar
23.05 - 24.05 Mari Haugen Smistad

Det er mye å glede seg til, med nye folkekjære artister som besøker Palmehaven for første gang under Artist In Residence konseptet. Vi starter året med swingende musikk fra "Swing it" 8. og 9. januar, før W.A.M. Classical Trio byr på fantastisk klassisk musikk i midten av måneden. 22. og 23. januar får vi besøk av populære Mari Smistad Haugen som Edith Piaf. Mari fremførte 'La Vie En Rose' i Palmehaven under sommeren 2020 Artist In Residence til fulle hus hver kveld og stormende jubel. Her gjelder det å være rask for å sikre seg billetter. Januar avsluttes med Åge & Gunnar med Trondheimsolistene - en konsertserie vi vet blir helt spesiell og noe unikt å glede seg til for de heldige som rakk å sikre seg billett tidligere i høst.

I februar kommer de store navnene på rekke og rad, med Kari Bremnes, Silje Nergård & Espen Berg, Frida Ånnevik og Bjørn Eidsvåg. Litt av en samling med fantastiske artister som alle vil kle Palmehaven's atmosfære og tilføre magi til vår intime scene, der alle gjestene kommer tett på artistene og får høre låtene alle er blitt så glade i, ofte i nedstrippede versjoner, der artistens stemme har hovedrollen.

Vinterprogrammet avsluttes i mars med en måned fylt av topp artister. Silya vil garantert sette stemningen fra start, før Terje Tysland, Jan Eggum og Jonas Fjeld sørger for et variert og flott program resten av måneden. Her bør det være noe for alle og enhver å se frem til!

Billetter til alle konsertene kan kjøpes allerede nå.

Hver kveld starter med en flott 3-retters meny komponert av Britannias eminente kjøkken. Her brukes sesongens beste råvarer og det blir ny meny for hver måned.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom her.

Publisert 27. november 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.