• Occasions
  • · Palmehaven

Arve Tellefsen & Liv Ullmann i Palmehaven 16. og 17. mai

Vi inviterer til storstilt feiring av Norges nasjonaldag, over to kvelder i Trondheims storstue, Palmehaven. På scenen stiller ingen ringere enn Arve Tellefsen og Liv Ullmann.

Artikkel · 2 min lese

Arve Tellefsen & Liv Ullmann *få billetter igjen*

Palmehaven, 16. mai 2021 - 17. mai 2021

Vi inviterer til storstilt feiring av Norges nasjonaldag, over to kvelder i Trondheims storstue, Palmehaven med Arve Tellefsen og Liv Ullmann.

Vi inviterer til storstilt feiring av Norges nasjonaldag, over to kvelder i Trondheims storstue, Palmehaven. På scenen stiller en av Trondheims største sønner, Arve Tellefsen som vertskap for flere prominente gjester, og ikke minst enda en av byens storheter, Liv Ullmann.

Arve har satt sammen et program som er en norsk nasjonaldag verdig. Arve Tellefsen og Liv Ullmann er begge æresborgere av Trondheim. Tellefsen var for øvrig «Artist in Residence» i et fullsatt Palmehaven så sent som 30, 31 januar og 1 februar 2020, like før pandemien lukket landet vårt.

Øvrige gjester:

Marja Mortensson  - er en av de aller viktigste tradisjonsbærerne og formidlerne av sør- og umesamisk joiketradisjon. For sitt arbeid mottok hun nylig Trøndelag fylkeskommunes kulturpris for 2020, og Spellemannsprisen i 2018 for albumet Mojhtestasse - minnegaven. Hun har gjort seg bemerket med sin vokale egenart og sine låter rotfestet i joiken. Hennes spesielle stemme og sterke tilstedeværelse på scenen formidler vakkert det sørsamiske språket og musikken. Marja ser frem til å få dele scene med et knippe fantastiske musikere og dele av sin musikalske arv i ett nytt musikalsk landskap. 

Daniel Herskedal -  spiller tuba, er fra Molde er utdannet på jazzlinja i Trondheim og Rytmisk Musikkonservatorium i København. Han har lagd bestillingsverk for bl.a. BBC Concert Orchestra, Moskvapatriarkatets Mannskor og Marinemusikken, har laget musikk til Coca Cola sin verdensomspennende reklamekampanje og er nominert som komponist til årets Spellemannpris for soloprosjektet «Call For Winter». I tillegg er han svært aktiv på den europeiske jazzscenen med sitt eget ensemble. I 2020 tok han til fornuft og flyttet tilbake til Trondheim etter mange gode sesonger som freelancer i København og Oslo.

Jie Zhang er en norsk-kinesisk pianist med utdannelse fra Shanghai Musikkonservatorium, Norges musikkhøgskole og Hochschule für Musik und Theater i Hamburg. Hun dro til Shanghai alene da hun var 9 år for å studere på musikkskole og fullførte sin mastergrad i 2011 med Leif Ove Andsnes og Håvard Gimse som lærere på NMH. Jie Zhang har vunnet flere priser, bl.a. Grieg International Piano Competition i Oslo, Prinsesse Astrids musikkpris og Eva Knardahls talentpris

Bergmund Waal Skaslien født 1971 er en improviserende bratsjist og komponist som har spilt på spellemannsprisvinnende plater i både klassisk, jazz, folkemusikk, og viser. Han er kjent fra Trondheimssolistene, Trondheim Sinfonietta og som jazzmusiker i samarbeid med noen av våre fremste jazzmusikere.

I billetten inkluderes en flott 3-retters meny

16. Mai Meny Arve Tellefesen & Liv Ullmann
Ørret "mosaikk",
agurk, sprø rug, pepperrotfløte og urteolje.
**
Helstekt ytrefilet av kalv, 
vårens primører, selleri, Pommes Anna
og kremet morkelsaus.
**
Bringebærterte,
marengs, kanel og vanilje, pasjonsfrukt-«pâte de fruit».

17. Mai Meny Arve Tellefesen & Liv Ullmann
Vårens tyske, hvite asparges,
stekt kamskjell fra Hitra, luftig hollandaise og kaviar.
**
Helstekt ytrefilet av kalv, 
sprø brissel, vårens primører, selleri og trøffel.  
**
Bakt Manjari-sjokoladeterte
tindvedsorbet og jordbær.

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Publisert 22. februar 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.