• Occasions
  • · Palmehaven

Åse Kleveland i Palmehaven 20. & 21. mai

I mai er det en sann glede å ønske Åse Kleveland velkommen som vårArtist in Residence i Palmehaven.

Artikkel · 1 min lese

Åse Kleveland

Palmehaven, 21. mai 2021 - 20. mai 2021

Åse Kleveland er av Norges mest ikoniske og sagnomsuste kulturpersonligheter. Hun har preget og inspirert musikk- og kulturlivet gjennom mer enn fem tiår

Åse Kleveland er av Norges mest ikoniske og sagnomsuste kulturpersonligheter. Hun har preget og inspirert musikk- og kulturlivet gjennom mer enn fem tiår, og har en egen evne til å dukke opp i stadig nye formater og sjangre.

Livet hennes har vært en fantastisk reise i inn- og utland. I spennet mellom Grand Prix i 1966 og Ballade, kulturleder, kultur- og OL-minister, politiker og livssynsengasjert. Bilentusiast, livskunstner og selvfølgelig artist. I 2017 deltok hun i «Hver gang vi møtes» og hun ble igjen bekreftet som en av Norges mest folkekjære artister.

Da hun i fjor ga ut et nytt album «På frihjul», høstet hun begeistrede kritikker: «Åse Kleveland har nok en gang klatret inn i toppskiktet i norsk musikk.» «Hun er en flammende fortolker av andres musikk. En troverdig artist man må høre på». «Stemmen er fremdeles formidabel. Hun er sannsynligvis Norges lettest gjenkjennelige artist».

Åse er overbevist om at våre omgivelser påvirker oss. Kanskje er det derfor hun har vært en tilbakevendende gjest i Palmehaven siden hun i tenårene fikk oppleve Britannia Hotel.

Sammen med sine fremragende musikere vil hun fylle det unike lokalet med sine historier og den magiske stemmen som kan være både vakker, sprelsk, djerv og uforutsigbar. Velkommen skal du være!

I billetten inkluderes en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjøkken, og en aperitiff ved ankomst.

Meny AIR Åse Kleveland
Lettbakt ørret,
fennikelcrudité, yuzumajones, fritert kapers og
ørret kaviar "Brilliant".

**
Oksefilet "Rossini",
stekt andelever, brokkolini, syltet løk, Pommes Anna og trøffelsjy.

**
Éclair,
vanilje - og karamellkrem, sjokoladeis.

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Publisert 19. februar 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.