• Hospitality
  • · Palmehaven

Benny i Palmehaven - en hyllest!

Det blir en live hyllest til Palmehavens superpianist, Benito «Benny» Buoso i oktober. Benny spiller med JaZZmaZZørene.

Artikkel · 0.5 min lese

Benito «Benny» Buoso & JaZZmaZZørene *UTSOLGT*

Palmehaven, 18. oktober 2020 14:00 - 18. oktober 2020 16:30

Benito Buoso kom til Trondheim på 1960-tallet, en periode hvor et italiensk orkester sørget for en fantastisk atmosfære i Palmehaven. Nå kommer 'Benny' tilbake, med sitt faste orkester JaZZmaZZørene og vokalist Espen von Ibenfeldt i Palmehaven - en hyllest! Vår klassiske og populære Afternoon Tea-opplevelse er inkludert.

JaZZmaZZørene med gjester inviterer til konsert 18. oktober: det blir en helt spesiell Afternoon Tea og konsert.

Benito Buoso kom til Trondheim på 1960-tallet, en periode hvor et italiensk orkester sørget for en fantastisk atmosfære i Palmehaven. Heldig for oss trøndere, så fant «Benny» kjærligheten i Trondheim, og ble han ble raskt fast taffelpianist i Palmehaven.

I hele 47 år sørget «Benny» for taffelmusikk til de høye smørbrødene til lunsj i Palmehaven, og for toner som kledde kveldens middag.Vi gleder oss til at «Benny» igjen skal traktere tangentene på flygelet i Palmehaven på denne unike konserten.

«Benny» får følge av sitt faste orkester JaZZmaZZørene og vokalist Espen von Ibenfeldt. Vi gleder oss til å hylle Benito Buoso som sørget for så mange gode minner til de som besøkte Palmehaven gjennom de 47 årene.

Dørene åpner kl. 14.00 og konserten starter kl. 15.00. *UTSOLGT*

I konsertbilletten inkluderes det vår klassiske og populære Afternoon Tea-opplevelse. Velkommen til Palmehaven for et gjensyn med Benito Buoso.

Pris per person kr 650,- Drikke til maten kommer i tillegg.

Publisert 29. september 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.