Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Bertine Zetlitz og Bugge Wesseltoft 19. - 20. august

To av Norges mest markante artister i dette århundret slår seg sammen til en nydelig duo og besøker Palmehaven i august.

Artikkel · 2 min lese

Bertine Zetlitz og Bugge Wesseltoft

Palmehaven, 19. august 2022 - 20. august 2022

Gled dere til en unik kveld i Palmehaven der disse to fantastiske artistene vil dykke inn i Bertine Zetlitz skattekiste av en låtkatalog.

Endelig kan du oppleve Bertine og Bugge, sammen i Palmehaven. Nært og tett på flygelet. Bertine Zetlitz og Bugge Wesseltoft inntar Britannia i august. Sammen vil de to dykke inn i Bertine Zetlitz skattekiste av låter fra debutalbumet Morbid Late Night Show der de samarbeidet for første gang i 1999, og framføre låter fra flere av Zetlitz sine populære album, og hele veien til hennes norskpråklige og kritikerroste album Tikamp. Sanger som Adore Me, Fate, Twisted Little Star, og På Kanten treffer deg midt i hjertet. For noen fantastiske låter! Her får du nakne versjoner, sunget av Bertine tonesatt av Bugge.

Bugge Wesseltoft har spilt i Palmehaven tidligere, og da sitt flotte julealbum It’s snowing on my piano.

Bertine Zetlitz
Bertine Zetlitz er en av Norges ledende popartister, og gjennom tyve år har hun levert hits som «Fate», «Girl Like You», og «Twisted Little Star». Hennes innovative stil både visuelt og som låtskriver/tekstforfatter har gitt henne fire Spellemannpriser - og hyllest såvel blant kritikere som publikum, i inn og utland. Bertine blir ansett som elektro-pop pionér og med sine historier om sweet injections, apples and diamonds, og det å stå der «på kanten» - har Bertine markert seg om en av de mest solide tekstforfattere. 

Bugge Wesseltoft
Siden tidlig 90-tallet har Bugge Wesseltoft bemerket seg sterkt innen for nordisk jazz og nu jazz. Han har samarbeidet med storheter som Jan Garbarek, Sidsel Endresen, Nils Petter Molvær m.fl. og startet senere den kritikerroste jazzlabelen Jazzland. Bugge Wesseltoft har mottatt utallige priser for sitt arbeide med å skape et moderne og unikt lydbilde av moderne jazz. Det brede publikum har de seneste årene omfavnet hans utgivelse It´s Snowing on My Piano - som senere er etterfulgt av årlige utsolgte julekonserter i Norge rundt. 

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt meny fra Palmehavens kjøkken.

Fredag 19. august, kl:19:00
Lørdag 20. august, kl:19:00

Meny
Palmehavens kanapeer står klar på bordet ved ankomst, og nytes sammen med et glass Champagne eller et alkoholfritt alternativ
**
Braisert oksekjake
kantarell, variasjon på løk, potetpure og rødvinsjy med trøffel

**
Mazarin med bringebær, yoghurtkrem, kanelcrumble og bringebærsorbet

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde.
Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i flotte omgivelser.

Publisert 6. april 2022

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.