• Occasions
  • · Palmehaven

Bettan & Bjarne: ekstradatoer 25. & 26. November

Bettan og Bjarne skaper historie i Palmehaven på Britannia Hotel når de nå, for første gang, slår seg sammen for å underholde et feststemt publikum på julebord i Palmehaven.

Artikkel · 1 min lese

Bettan & Bjarne 17., 18., 19., 25. og 26. november *FÅ BILLETTER*

Palmehaven, 17. november 2020 - 26. november 2020

I November flytter to av våre aller mest folkekjære artister inn som våre Christmas Artists In Residence, Elisabeth "Bettan" Andreassen & Bjarne Brøndbo. For første gang slår de seg sammen for å underholde et feststemt publikum på julebord i Palmehaven.

Montage of Bjarne Brøndbo and Bettan

Velkommen til førjulsstemning i Palmehaven med Bettan og Bjarne Brøndbo!

Elisabeth Andreassen er en av tidenes aller mest populære artister når det gjelder jul i Norge, enten hun har gitt ut juleplate alene, eller sammen med sin nå avdøde venn Jan Werner. Bjarne Brøndbo er en historieforteller av rang, og har høstet unison jubel i Norge for sine juleshow med D.D.E.

Bettan og Bjarne skaper historie i Palmehaven på Britannia Hotel når de nå, for første gang, slår seg sammen for å underholde et feststemt publikum på julebord i Palmehaven. Det er grunn til å vente seg tårer, latter og usedvanlig god og jovial stemning når de to folkekjære artistene deler den intime scenen i Palmehaven.

Tirsdag 17. november, 19:30 *utsolgt*
Onsdag 18. november, 19.30 *utsolgt*
Torsdag 19. november, 19.30 *utsolgt*
Onsdag 25. november, 19.30 *få billetter igjen*
Torsdag 26. november, 19.30 *utsolgt*

I billetten inkluderes en aperitiff, og en utsøkt 3 retter fra Britannia hvor du kan velge mellom juletallerken eller lutefisk som hovedrett. 

Meny Christmas Artist In Residence

Akevittgravet ørret servert med pisket Rørosrømme med pepperrot, sprø rug, ørretrogn «brilliant» og dill.

Valg av hovedrett:
Alternativ 1: Britannias juletallerken. Sprøstekt ribbe, julepølse og medisterkake. Sødmefull og aromatisk rødkål, svisker og eple. Julesaus og mandelpotet.
Alternativ 2: Lutefisk med tradisjonelt tilbehør.

Dessert: Klassisk Créme Caramel

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom her.

Publisert 11. september 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.