Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Bettan & Bjarne returnerer til Palmehaven 16.11 - 18.11 og 23.11.

Etter ti kvelder med utsolgte konserter og magisk stemning i Palmehaven i November i fjor måtte vi selvsagt invitere hele Norges Bettan & Bjarne tilbake for å skape førjulsstemning i november år også.

Artikkel · 1 min lese

Bettan & Bjarne *få billetter igjen*

Palmehaven, 16. november 2021 - 23. november 2021

I November flytter to av våre aller mest folkekjære artister inn som våre Artists In Residence, Elisabeth "Bettan" Andreassen & Bjarne Brøndbo. Etter braksuksess i fjor med en lang rekke med utsolgte konserter og utrolig fin stemning, returnerer den populære duoen, som spilte sammen for aller første gang i Palmehaven i 2020.

Velkommen til førjulsstemning i Palmehaven med Bettan og Bjarne Brøndbo! Etter fjorårets kanonsuksess på Britannia, hvor de to residerte over 10 kvelder, så kommer de selvsagt tilbake, for å underholde på sitt særegne vis, med humor og musikalitet.

Elisabeth Andreassen er en av tidenes aller mest populære artister når det gjelder jul i Norge, enten hun har gitt ut juleplate alene, eller sammen med sin nå avdøde venn Jan Werner. Bjarne Brøndbo er en historieforteller av rang, og har høstet unison jubel i Norge for sine juleshow med D.D.E.

Bettan og Bjarne returnerer til Britannia Hotel i november, i år som i fjor, for å underholde et feststemt publikum på julebord i Palmehaven. Det er grunn til å vente seg tårer, latter og usedvanlig god og jovial stemning når de to folkekjære artistene deler den intime scenen i Palmehaven.

Tirsdag 16. november, kl.19:00 *få billetter igjen*
Onsdag 17. november, kl.19:00 *få billetter igjen*
Torsdag 18. november, kl.19:00 *utsolgt*
Tirsdag 23. november, kl.19:00 *få billetter igjen*
Torsdag 25. november, kl.19:00 *utsolgt*
(for ventelist vennligst send mail til post@dora3.no)

I billetten inkluderes en aperitiff, og en utsøkt 3 retter fra Britannia's kjøkken.

Meny Artist In Residence Bettan & Bjarne
Akevittgravet ørret
Pisket Røros-rømme med pepperrot, ørretkaviar og dill
**
Rosastekt andebryst fra vestfold
Krokett av mandelpotet og andeconfit, syrlig rødkål, rosettkål og kryddersjy 

Eller

Bakt kveitefilet
ertepuré, rosett kål, perlepotet og  bacon
**
Nemesis på Manjari sjokolade
marinerte multer og «krumkake»

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom her.

Publisert 19. august 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.