Hopp til innholdet

  • Occasions
  • · Palmehaven

Bjørn Eidsvåg kvartett i Palmehaven 15.07-17.07

Bjørn Eidsvåg kommer tilbake til Britannia Hotel som vår Artist In Residence i midten av juli.

Artikkel · 2 min lese

Bjørn Eidsvåg

Palmehaven, 15. juli 2021 - 17. juli 2021

Er Bjørn Eidsvåg landets mest arbeidsomme artist? Han bare må ut å spille, og etter en solorunde i Palmehaven i vinter, så er det en glede å ønske ham tilbake, og denne gang med sin erfarne og distinkte kvartett i ryggen, bestående av flere av landets beste musikere. Det blir høytid i Palmehaven med residerende forkynner Bjørn Eidsvåg. I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt middag fra Palmehavens kjøkken hvor du kan velge mellom Plateau fruit de mer Britannia eller en alternativ 3-retter.

Bjørn Eidsvåg
Bjørn Eidsvåg. Foto: Sara Angelica Spilling.

Er Bjørn Eidsvåg landets mest arbeidsomme artist? Han bare må ut å spille, og etter en solorunde i Palmehaven i vinter, så er det en glede å ønske ham tilbake, og denne gang med sin erfarne og distinkte kvartett i ryggen, bestående av flere av landets beste musikere. Det blir høytid i Palmehaven med residerende forkynner Bjørn Eidsvåg.

I sommer skal Bjørn gjøre det han liker aller best, nemlig legge ut på veien og besøke landets kriker og kroker. Med seg til Trondheim har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.

De siste årene har Eidsvåg spilt teaterforestillingen Etterlyst: Jesus, på scener over hele landet, fylt selveste Operaen tre ganger, stått på atskillige festivalscener, gitt ut bok, lagt ut på en nærmest utsolgt Norgesturné sammen med Sigvart Dagsland, og gitt ut sitt 28. album. I sommer besøker han Palmehaven på Britannia Hotel i Trondheim for å spille konsert. 

«Jeg og bandet ser frem til å innta Britannia Hotel. I disse tider blir det ekstra fint å møte publikum igjen. Gamle låter skal pusses opp, nyere låter skal presenteres, og kjente sanger skal spilles som de er. Blir moro!», forteller Eidsvåg. 

Med 28 album og en ekstraordinær formidlingsevne har Bjørn Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. Han er en sanger og en historieforteller som publikum vender tilbake til år etter år. En konsert med Bjørn Eidsvåg er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i kirker, kulturhus og på hoteller.

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt middag fra Palmehavens kjøkken hvor du kan velge mellom Plateau fruit de mer Britannia eller en alternativ 3-retter.

Plateau fruit de mer Britannia

Nyt de beste, lokale og norske skalldyr i eksotiske Palmehaven. Servert på et klassisk «plateau», med smakfullt garnityr er dette perfekt for lange, gode sommerkvelder.

Vårt skalldyrplateau inneholder:
Kongekrabbe fra Varanger
Ferske reker fra Lyngen
Hummer naturelle
Taskekrabbe fra Hitra
Kamskjellcarpaccio med sitronvinaigrette, ørretrogn «Brilliant» og fennikelcrudité
Hvitvinsdampede blåskjell
Kveiteceviche med avokadokrem, avrugakaviar og urter

Bakt hvitløksaioli
Yuzumajones
Rørossmør
Brød fra Britannias bakeri

(Relevante allergier: fisk, skalldyr, egg, sulfitt)

Dessert
Ostekake med tindved
Tindvedsorbet og karamell tuille
(melk, hvete, egg)

3-retter

Kveiteceviche
Avokadokrem, agurk, avrugakaviar, sprøtt brød og urter
(hvete, fisk)

**
Pepperbiff
Indrefilet av okse fra Røros, harricot verts og løksalat, pommes alumettes og kremet peppersaus
(melk)

**
Ostekake med tindved
Tindvedsorbet og karamell-tuille
(melk, hvete, egg)

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren, for godt mottak og smittevern. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som et venteområdet. Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i trygge omgivelser.

Publisert 7. mai 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.