Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Bjørn Tomren 22. November

Stjernekampvinner Bjørn Tomren kan gjøre alt, men å fylle intime Palmehaven med sin tilstedeværelse og artistiske nerve, vil garantert bli en helt spesiell opplevelse.

Artikkel · 1.5 min lese

Bjørn Tomren

Palmehaven, 22. november 2022 19:00 - 22. november 2022 00:00

Bjørn Tomren inntar Palmehaven tirsdag 22. November. Dette blir en kveld man sent vil glemme, med den folkekjære Stjernekampvinneren som garantert vil gi en underholdende opplevelse under stjernehimmelen.

Bjørn Tomren imponerte hele Norge da han vant den populære NRK-serien «Stjernekamp». Med sitt unike utrykk og sin enestående formidlingsevne har Tomren på kort tid rukket å bli folkeeie, og har blitt omtalt som «den kuleste artisten i Stjernekamp gjennom tidene». 

I 2019 ga Bjørn ut sitt første album, «Bad Science Fiction» til overveldende kritikker. Avisen Bergens Tidende karakteriserte platen som «så mørk at man kan drukne i den». Tomren selv kaller det dystopisk sci-fi country som du kan lytte til i bakrus. Som en av landets mest allsidige musikere spenner Tomrens musikalske rekkevidde fra americana og religiøse folketoner til jazz, viser, jodling, strupesang, dialekt-punk og psykedelisk-protest musikk. 

Bjørn Tomren har også gjennomført flere ekspedisjoner og innehar verdensrekorden i flest forseringer av Norge på langs; i kajakk, til fots, på ski og i robåt. Han kan også se tilbake på kort en karriere som klovn. Eller som forfatteren Erlend Loe sier det: «Bjørn Tomren er ikke bare en gudbenådet musiker med fantastisk stemme. Han kan også sykle på ett hjul». 

Vi gleder oss til en underholdende kveld i Palmehaven med Bjørn Tomren!

Tirsdag 22. November kl. 19.00

jul i palmehaven

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt 3-retters meny fra Palmehavens kjøkken.

Meny Bjørn Tomren
Gravet ørretmosaikk med syrlig eple, Pommes Alumette og sennepsaus.
**
Andebryst, rødkål, vinterkålvekster, potetkrokett og sjysaus.
eller fisk hovedrett:
Torsk med vinterkålvekster, sjøkrepssaus og potetkrokett. 
**
Sjokolade - nemesis, tindvedsorbet, vaniljekrem og sprø marengs. 

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde.
Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i flotte omgivelser.

Publisert 1. juli 2022

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.