• Local

Britannia Hotel er midlertidig stengt fra torsdag 25. mars til onsdag 14. april.

Britannia Hotel er midlertidig stengt fra torsdag 25. mars kl. 12.00, grunnet myndighetenes nye nasjonale retningslinjer og påbud om skjenkestopp.

Artikkel · 0.5 min lese

Hotellet med alle restauranter, barer og spa stengte midlertidig fra torsdag 25. mars etter utsjekk kl. 12.00 frem til onsdag 14. april kl. 12.00, som følge av myndighetenes nye nasjonale tiltak og påbud om skjenkestopp.

Den midlertidige stengingen følger myndighetenes nye vedtak og varer frem til 14. april. Vi tar forbehold om at perioden kan bli ytterligere forlenget.

Om du har en booking hos oss i gjeldende periode vil du bli kontaktet. Du kan også endre din bestilling direkte i bekreftelsesmailen du har fått på egenhånd eller kontakte oss på mail contact@britannia.no og telefon 73 800 800. 

Vi beklager eventuelle ulemper den midlertidige stengingen medfører for våre gjester som har booket hos oss eller har planlagt et besøk på hotellet i tiden fremover. 

Våre Artist In Residence konserter i påsken med Jonas Fjeld, Morten Abel og Sondre Lerche avlyses dessverre som følge av stengingen og de nye tiltakene med smittestopp. Om du har kjøpt billett vil du bli kontaktet og få refundert beløpet.

Vi håper smitte-situasjonen kommer under kontroll og vi gleder oss til vi kan gjenåpne og ønske alle våre gjester og ansatte velkommen tilbake på hotellet.

Publisert 23. mars 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.