Hopp til innholdet
  • Hospitality

Britannia Hotel vant flere priser under årets HSMAI awards.

Britannia vant prisene for beste kundeopplevelse, årets interne rollemodell og hovedprisen på utdelingen: Færdaprisen.

Artikkel · 2 min lese

Etter 2 tøffe år ønsket HSMAI - The Hospitality Sales and Marketing Association International, å løfte frem de som har evnet å omstille seg, gått nye veier og lykkes i annerledes-årene 2020 – 2021. Prisutdelingen samler reiselivet og hedrer de som har utmerket seg spesielt i året som har vært. Med pandemi de siste to årene er dette første prisutdeling som er gjennomført siden 2019, og da med tema: annerledes-årene. Britannia Hotel var på forhånd nominert til to priser som begge ble vunnet, og endte også opp med å vinne kveldens hovedpris, Færda-prisen. Les juryens begrunnelser for prisene under:

FÆRDA prisen 2021 til Britannia Hotel

Vinneren av årets Færda Pris (Best in Show) har virkelig utmerket seg innen reiselivs og opplevelsesnæringen også i pandemi året 2021.
Bedriften har utviklet kreative løsninger for å tilpasse seg de ulike begrensningen som ble satt av myndighetene gjennom året, men samtidig fokusert på kjernen i produktet som gjennomgående handler om kvalitet i alle ledd. Det at man har fokusert mer på pris og opplevelser enn å redusere priser i en vanskelig tid står det respekt av.

Vinneren har blant annet gjennomført vel 250 konserter med inntekter hvor det er solgt billetter for over 60 Mnok gjennom pandemien er i seg selv imponerende da vinneren ikke lever alene av konserter men tilby mat, overnatting og service opplevelser i verdensklasse. Vinneren har eiere og ledelse som virkelig setter pris på å kunne levere kvalitet i alle ledd og er foregangsbedrift for alle reiselivsbedrifter i Norge. Gratulerer til Britannia Hotel som vinneren av Færdaprisen 2021.

Årets Kundeopplevelse

Gull: Britannia Hotel
Årets Kundeopplevelse skal begeistre, gi gode minneverdig opplevelser og overgå kundens forventinger. Ingen liten oppgave! I en tid der gjestene har hatt strenge restriksjoner har kandidaten lykkes godt med å sette gjesten i fokus i alle sammenhenger.
Gjennom god innsikt og dokumentasjon viser kandidaten at de har svært høye krav til kundeservice, arbeider strukturert og grundig med opplæring og trening av medarbeidere samt at kundeopplevelser og konsepter utvikles og tilpasses de ulike behovene som dukker opp. Kandidaten byr på uforglemmelige minner gjennom deres unike fasiliteter, kulinariske opplevelser og kompetente ansatte, og er således et reisemål i seg selv.
Sitat fra en kunde: You have to stay her to experience it, I guarantee you will not get disappointed.
HSMAI mener at kandidaten har satt en ny standard for kundeopplevelser og det er med stor glede å overrekke prisen for Årets Kundeopplevelse til Britannia Hotel.

Hotelldirektør Mikael Forselius mottok prisen for årets interne rollemodell i reiselivsbransjen.

Årets Interne Rollemodell

Gull: Britannia Hotel
Årets Interne rollemodell går til en bransjeaktør som har gjort ekstraordinære tiltak for å ta vare på sine ansatte og har klart å bygge samhold og stolthet i en vanskelig tid. Rollemodellen har vist en hardtarbeidende, åpen, dynamisk og offensiv navigering i pandemiens uforutsette landskap, og har også vist effekten av å alltid sørge for å være i en positiv spiral som gjør selv kompliserte oppgaver enklere. Her har man genialt utnyttet momentum og spilt på alle strenger samtidig. Bedriften har skapt et internasjonalt ikon produkt i krisetid, gått i bresjen og tatt sin oppgave som rollemodell for en hardt rammet bransje på alvor. Det er med stor glede vi har kåret Britannia Hotel med Hotelldirektør Mikael Forselius i spissen som Årets Interne rollemodell.

Publisert 1. mars 2022

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.