• Occasions
  • · Palmehaven

Britannia Superior Swing Orchestra spiller i Palmehaven i romjulen

Britannia Superior Swing Orchestra spiller i Palmehaven i romjulen den 26. og 30. desember. De sørger også for stemningen under vår storslåtte nyttårsfeiring 31.12.

Artikkel · 1.5 min lese

Britannia Superior Swing Orchestra i Palmehaven 26. & 30. Desember

Palmehaven, 26. desember 2020 19:00 - 30. desember 2020 23:30

BSSO er Are Hembre og Mari Haugen Smistad, sammen med blåserne Jan Magne og Helge Førde, plus fem av Trondheims mest erfarne jazz- og swingmusikere. Ekslusiv til Britannia.

Britannia Superior Swing Orchestra spiller i Palmehaven den 26. desember og 30. desember, og underholder også på vår storslåtte nyttårsfeiring den 31. desember.

Palmehaven har siden den sto ferdig i 1918, alltid presentert levende musikk av høy kvalitet for våre gjester. Flere store artister har gjennom historien opptrådt i vår stemningsfulle og spektakulære restaurant med stjernehimmel og palmesus.

Vi fortsetter nå denne fine tradisjonen og har i samarbeid med Dora3 etablert «Britannia Superior Swing Orchestra». I år som i fjor spiller de hos oss i romjulen og på nyttårsaften – en tradisjon er skapt.

Lørdag 26. desember 19.30
Onsdag 30. desember 19.30

Are Hembre, foto: Wil Lee-Wright / Britannia Hotel

I spissen for dette husorkesteret står de populære og dyktige sangerne; Are Hembre og Mari Haugen Smistad, sammen med blåserne Jan Magne og Helge Førde. I tillegg har de med seg noen av Trondheims mest erfarne jazz- og swingmusikere, totalt er det 9 personer på scenen.

Britannia Superior Swing Orchestra (BSSO) i Palmehaven, foto: Wil Lee-Wright / Britannia Hotel

I 1918 da Palmehaven åpnet fikk Louis Armstrong sin første spillejobb med King Oliver `s orkester i New Orleans. Repertoaret til BSSO vil derfor ha røtter i ragtime og swing-epoken fra 1918-1950. I denne perioden ble mange av de største jazz- og swingklassikerne skapt av artister som Bessie Smith, Scott Joplin, Ella Fitzgerald og Frank Sinatra. BSSO har også en ide om å presentere noe av dagens populærmusikk ikledd BSSOs akustiske lydbilde.

Mari Haugen Smistad i Palmehaven, foto: Wil Lee-Wright / Britannia Hotel

I billetten inkluderes en aperitif, og valget mellom skalldyrplatå og dessert, eller en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjente kjøkken.

Meny skalldyrplatå
Kongekrabbe penslet med urteolje. Ferske reker, Sjøkreps, Taskekrabbe fra Frøya, Kamskjell-carpaccio, Kveiteceviche med koriander, agurk og granateple. Lune, hvitvinsdampede blåskjell
Tilbehør: Sauce Vierge Aioli Grønnsakscrudité og brød fra Britannia's Bakeri.
**
Nemesis på Manjarisjokolade, marinerte multer og «krumkake».

Meny 3-retter:
Tartar på rødbeter servert med sprø rug, urteemulsjon og urtesalat.
**
Grillet entrecôte med brokkolini og syltet delikatesseløk. Luftig estragonhollandaise og småpotet.
**
Nemesis på Manjari-sjokolade, marinerte multer og «krumkake»

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom her.

Publisert 11. september 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.