Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Britannia Superior Swing Orchestra *avlyst*

Vi inviterer til å feire nyttår sammen med oss på Britannia Hotel. Ring det nye året inn, med en komplett opplevelse.

Artikkel · 1.5 min lese

Britannia Superior Swing Orchestra *avlyst*

Palmehaven, 31. desember 2021 - 31. desember 2021

Grunnet nye nasjonale restriksjoner er denne konserten utsatt til nyttårsaften 2022. Dersom du har billetter, vil du få tilbud om å beholde disse til neste år eller velge refusjon (minus billettavgift). Nyttårsaften får vi besøk av vårt eget Britannia Superior Swing Orchestra i Palmehaven for å feire det nye året. I spissen for dette husorkesteret står de populære og dyktige sangerne; Are Hembre og Mari Haugen Smistad, sammen med blåserne Jan Magne og Helge Førde. I tillegg har de med seg noen av Trondheims mest erfarne jazz- og swingmusikere, totalt er det 9 personer på scenen

Oppdatering 14. desember etter nye nasjonale restriksjoner: Våre Artist In Residence konserter fremover til nyttår blir dessverre utsatt. Britannia Hotel stenger den 31. desember kl. 17.00 og nyttårsfeiringen med Britannia Superior Swing Orchestra blir dessverre avlyst som følge av dette. Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører. De som har kjøpt billetter vil få tilbud om å beholde disse til neste år eller refusjon av billetten (minus billettavgift). Kontakt vår arrangør Dora3 direkte her ved alle spørsmål vedrørende kommende konserter. Vi beklager det inntruffne og gleder oss til å kunne gjennomføre konserter i trygge flotte rammer i Palmehaven i 2022.

Palmehaven har siden den sto ferdig i 1918, alltid presentert levende musikk av høy kvalitet for sine gjester. Flere store artister har gjennom historien opptrådt i den stemningsfulle og spektakulære restauranten med stjernehimmel og palmesus.

Dagens nye Britannia fortsetter nå denne fine tradisjonen og har i samarbeid med Dora 3, etablert «Britannia Superior Swing Orchestra». I år som i fjor ordner de fantastisk stemning og feirer nyåret sammen med oss – en tradisjon skapes på dette viset.

I spissen for dette husorkesteret står de populære og dyktige sangerne; Are Hembre og Mari Haugen Smistad, sammen med blåserne Jan Magne og Helge Førde. I tillegg har de med seg noen av Trondheims mest erfarne jazz- og swingmusikere, totalt er det 9 personer på scenen.

I 1918 da Palmehaven åpnet, fikk Louis Armstrong sin første spillejobb med King Oliver `s orkester i New Orleans. Repertoaret til BSSO vil derfor ha røtter i ragtime og swing-epoken fra 1918-1950. I denne perioden ble mange av de største jazz- og swingklassikerne skapt av artister som Bessie Smith, Scott Joplin, Ella Fitzgerald og Frank Sinatra. BSSO har også en ide om å presentere noe av dagens populærmusikk ikledd BSSOs akustiske lydbilde.

Meny Nyttårsaften
Blini med pisket Rørosrømme og løyrom
**
Kamskjell fra Hitra, hummersuppe, avruga og tindved
**
Reinsdyr fra Stensaas, kongeøsterssopp, rosettkål, tyttebær og steinsoppsaus
**
Omelette Norvegienne, sukkerbrød med rum, vaniljeisparfait, rørte bringebær og italiensk marengs

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren, for godt mottak og smittevern. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde.
Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i trygge omgivelser.

Publisert 1. september 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.