Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Britannia Superior Swing Orchestra 31.12 og 01.01

Vi inviterer til å feire nyttår sammen med oss på Britannia Hotel. Ring det nye året inn, med en komplett opplevelse.

Artikkel · 1.5 min lese

Britannia Superior Swing Orchestra

Palmehaven, 31. desember 2021 - 1. januar 2022

Nyttårsaften og 1. nyttårsdag (lørdag 01.01.22) får vi besøk av vårt eget Britannia Superior Swing Orchestra i Palmehaven for å feire det nye året. I spissen for dette husorkesteret står de populære og dyktige sangerne; Are Hembre og Mari Haugen Smistad, sammen med blåserne Jan Magne og Helge Førde. I tillegg har de med seg noen av Trondheims mest erfarne jazz- og swingmusikere, totalt er det 9 personer på scenen

Palmehaven har siden den sto ferdig i 1918, alltid presentert levende musikk av høy kvalitet for sine gjester. Flere store artister har gjennom historien opptrådt i den stemningsfulle og spektakulære restauranten med stjernehimmel og palmesus.

Dagens nye Britannia fortsetter nå denne fine tradisjonen og har i samarbeid med Dora 3, etablert «Britannia Superior Swing Orchestra». I år som i fjor ordner de fantastisk stemning og feirer nyåret sammen med oss – en tradisjon skapes på dette viset.

I spissen for dette husorkesteret står de populære og dyktige sangerne; Are Hembre og Mari Haugen Smistad, sammen med blåserne Jan Magne og Helge Førde. I tillegg har de med seg noen av Trondheims mest erfarne jazz- og swingmusikere, totalt er det 9 personer på scenen.

I 1918 da Palmehaven åpnet, fikk Louis Armstrong sin første spillejobb med King Oliver `s orkester i New Orleans. Repertoaret til BSSO vil derfor ha røtter i ragtime og swing-epoken fra 1918-1950. I denne perioden ble mange av de største jazz- og swingklassikerne skapt av artister som Bessie Smith, Scott Joplin, Ella Fitzgerald og Frank Sinatra. BSSO har også en ide om å presentere noe av dagens populærmusikk ikledd BSSOs akustiske lydbilde.

Meny Nyttårsaften
Blini med pisket Rørosrømme og løyrom
**
Kamskjell fra Hitra, hummersuppe, avruga og tindved
**
Reinsdyr fra Stensaas, kongeøsterssopp, rosettkål, tyttebær og steinsoppsaus
**
Omelette Norvegienne, sukkerbrød med rum, vaniljeisparfait, rørte bringebær og italiensk marengs

Meny 1. nyttårsdag
Kamskjell fra Hitra, hummersuppe, avruga og tindved
**
Reinsdyr fra Stensaas, kongeøsterssopp, rosettkål, tyttebær og steinsoppsaus
**
Profiteroles aux craquelin, sitron- og luftig kremostkrem og bringebærsorbet

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren, for godt mottak og smittevern. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde.
Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i trygge omgivelser.

Publisert 1. september 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.