Hopp til innholdet
  • Food & Drinks
  • · Vinbaren

Britannia Vinskole - Tyskland, Østerrike og en neve asparges 11. april

Endelig er våren godt i anmarsj, og det grønne og hvite gullet tvinger seg frem på åkeren.

Artikkel · 0.5 min lese

Britannia Vinskole - Tyskland, Østerrike og en neve asparges

Vinbaren, 11. april 2023 18:00

Bli med vår vindirektør og 5x Norgesmester Henrik Dahl Jahnsen på Britannia Vinskole i 2023. Dere får smake 6 viner, før det rigges til en smakfull og sesongbasert 2-retters middag.

Bli med vår vindirektør og 5x Norgesmester Henrik Dahl Jahnsen på en uformell, lærerik og underholdende reise i vinens verden. Lurer du på hvordan man «egentlig» skal smake på vin? Vil du lære litt mer for å øke vingleden eller kanskje imponere dine gjester? Eller synes du rett og slett bare det er gøy med vin, og elsker den gode stemningen som sprer seg i rommet når magen fylles og smaksløkene pirres?

I april er temaet Tyskland, Østerrike og en neve asparges, Tirsdag 11. april, kl. 18:00.

As is tradition, Britannia is celebrating the arrival of seasonal Norwegian asparagus, with a host of celebratory meals.

Jeg velger meg april, i det den gamle faller! Endelig er våren godt i anmarsj, og det grønne og hvite gullet tvinger seg frem på åkeren.

Henrik Dahl Jahnsen

Mange har kanskje fått med seg at Sauvignon Blanc er godt til asparges, men hva med Riesling eller Sylvaner? Vårlige smaker i glass og på tallerken er tema denne kvelden. Dere får smake 6 viner, før det rigges til en smakfull og sesongbasert 2-retters middag.

Dere får smake 6 viner, før det rigges til en smakfull og sesongbasert 2-retters middag.

Jonathan Grill, Britannia Hotel
Tirsdag 11. april, kl. 18.00
995,- p.p. for smaking og middag
(drikke til middag kjøpes utenom, her har vi selvfølgelig forberedt noe godt til dere)

Publisert 12. januar 2023

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.