• Occasions
  • · Palmehaven

Bugge Wesseltoft i Palmehaven 6. Desember

Velkommen til julestemning i Palmehaven med Bugge Wesseltoft søndag 6. desember.

Artikkel · 1 min lese

Bugge Wesseltoft i Palmehaven 6. Desember *UTSOLGT*

Palmehaven, 6. desember 2020 19:30 - 6. desember 2020 23:30

Søndag 6.desember spiller Bugge Wesseltoft i Palmehaven og byr på flotte låter fra juleklassikeren "It's snowing on my piano".

Bugge Wesseltofts «It’s Snowing On My Piano» ble sluppet i 1997, og har rukket å bli en moderne juleklassiker. Bugge forteller selv historien bak platen:

«Snowing on my piano» ble laget ut fra et ønske om ro og fred i Jula, og en pause fra stress, gavehysteri og det å måtte være så voldsomt lykkelig hele tiden. Som ung jobbet jeg ved et akuttmottak på psykiatrisk sykehus og det var et sjokk for meg å oppdage at Jula også er en høytid for depresjon, ensomhet og vold i hjemmet. Da et tysk plateselskap spurte meg om å lage en solopiano plate med julesanger var jeg sterkt i tvil men valgte til slutt å spille den inn på betingelse av at jeg fikk gjøre det på min egen måte. Det å være glad i hverandre og ha tid til hverandre er det viktigste vi kan drive med i julen.»

I billetten inkluderes matservering etterfulgt av en avslappet konsert med Bugge Wesseltoft i Palmehaven. Vi fyller bordet med de beste ostene, lokale og internasjonale, et godt utvalg i modne og smaksrike skinker og godt tilbehør. Perfekt til en rolig og fin kveld i Palmehaven med toner fra Bugge Wesseltoft.

Fredag 6. desember, kl.19:30 *UTSOLGT*

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom på vår nettside britannia.no

Publisert 18. september 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.