Hopp til innholdet

  • Occasions
  • · Palmehaven

Charlotte Audestad i Palmehaven 18.06-19.06

Populære Charlotte Audestad kommer til Palmehaven i midten av juni som en del av vårt sommerprogram for Artist In Residence.

Artikkel · 1.5 min lese

Charlotte Audestad

Palmehaven, 17. juni 2021 - 19. juni 2021

Til konsertene i Palmehaven i juni, stiller Charlotte med slagkraftig stemme og gitar, og har med seg kapellmester Trond Hustad på flygel.

Til å åpne årets Sommerprogram i Palmehavens populære mat og kulturkonsept «Artist in Residence», har vi fått tak i Trøndelags egen øyensten Charlotte Audestad.

Torsdag 17. juni, kl.19:00
Fredag 18. juni, kl.19:00
Lørdag 19. juni, kl.19:00

Hitterværingen er umåtelig populær i Midt-Norge, med sine underfundige tekster, fine viser og sjarmerende vesen. Hun er en verbal kruttønne som bringer frem masse latter, men også tårer i publikum.

Charlotte beveger folk på en måte som gjør at en konsert med henne, egentlig burde vært på blå resept.

Charlotte Audestad

Til konsertene i Palmehaven i juni, stiller Charlotte med slagkraftig stemme og gitar, og har med seg kapellmester Trond Hustad på flygel.

De gjør låter fra hele hennes karriere, inkludert publikumsfavoritter som «På Feil Si Av Veien» og «Vilt forelska».

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt middag fra Palmehavens kjøkken hvor du kan velge mellom Plateau fruit de mer Britannia eller en alternativ 3-retter.

Plateau fruit de mer Britannia

Nyt de beste, lokale og norske skalldyr i eksotiske Palmehaven. Servert på et klassisk «plateau», med smakfullt garnityr er dette perfekt for lange, gode sommerkvelder.

Vårt skalldyrplateau inneholder:
Kongekrabbe fra Varanger
Ferske reker fra Lyngen
Hummer naturelle
Taskekrabbe fra Hitra
Kamskjellcarpaccio med sitronvinaigrette, ørretrogn «Brilliant» og fennikelcrudité
Hvitvinsdampede blåskjell
Kveiteceviche med avokadokrem, avrugakaviar og urter

Bakt hvitløksaioli
Yuzumajones
Rørossmør
Brød fra Britannias bakeri

(Relevante allergier: fisk, skalldyr, egg, sulfitt)

Dessert
Ostekake med tindved
Tindvedsorbet og karamell tuille
(melk, hvete, egg)

3-retter

Kveiteceviche
Avokadokrem, agurk, avrugakaviar, sprøtt brød og urter
(hvete, fisk)

**
Pepperbiff
Indrefilet av okse fra Røros, harricot verts og løksalat, pommes alumettes og kremet peppersaus
(melk)

**
Ostekake med tindved
Tindvedsorbet og karamell-tuille
(melk, hvete, egg)

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00

Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren, for godt mottak og smittevern. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som et venteområdet. Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt.
Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i trygge omgivelser.

Publisert 7. mai 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.