Hopp til innholdet
  • Culture
  • · Palmehaven

Claudia Scott og Torstein Flakne duo 16 - 18 September

To av Norges mest markante artister slår seg sammen og blir en del av Artists in Residence i Palmehaven på Britannia Hotel.

Artikkel · 1.5 min lese

Artists-In-Residence: Claudia Scott og Torstein Flakne *få billetter igjen*

Palmehaven, 16. september 2021 - 18. september 2021

To av Norges mest markante artister slår seg sammen og blir en del av Artists in Residence i Palmehaven på Britannia Hotel. I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en 3-retters middag fra Palmehavens kjøkken.

Claudia Scott and Torstein Flakne

To av Norges mest markante artister slår seg sammen og blir en del av Artists in Residence i Palmehaven på Britannia Hotel. Claudia og Torstein har til sammen 80 års fartstid som artister på øverste nivå i Norge (og utlandet).

Fellesnevnere: Gitarer, stemmer, historier, utstråling, erfaring, vitalitet, respekt, kvalitet, låtskriving, hits, og de er hverandre sine fans. Claudia Scott og Torstein Flakne er bildet av et liv på den turnerende landevei, og sammen som duo gjør de sin debut på Britannia Hotel.

Nå flytter de inn på Norges feteste hotell, og spiller med hverandre tre kvelder på rad i ærverdige Palmehaven på Britannia Hotel.   

Claudia Scott and Torstein Flakne

Claudia Scott: Debuterte i 1983 sammen med Claudia&Big Hand &Casino, og har siden deltatt i forskjellige konstellasjoner i norge og usa, hun har også gitt ut 7 soloalbum, senest i 2019 med americana drømmen  Restless souls.

Torstein Flakne. Popidol med bleket hår i the kids tilbake i 1979! utallige hits skrevet for andre, og selvfølgelig frontmann i det som kan være norges mest hardtjobbende band de siste 38 årene: Stage Dolls. Torstein var for øvrig artist in residence i fjor sommer og nøt enorm jubel i palmehaven på britannia, da helt alene på scenen.

Torsdag 16. september, 19:00 *få billetter igjen*
Fredag 17. september, 19:00 *få billetter igjen*
Lørdag 18. september, 19:00 *få billetter igjen*

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt 3-retter fra Palmehavens kjøkken, menyen er som følger:

Krabbe og Hakkaido gresskar fra Frosta
Avrugakaviar, rug, eple og dill vinaigrette

¤¤

Reinsdyr flatbiff fra Stensaas reinsdyrslakteri
Potet - og soppterte, syltet delikatesseløk, revet reinsdyrhjerte
Tyttebær og kremet steinsoppsjy

¤¤

Norske epler
Epleterte med sitron og yoghurtsorbet

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren, for godt mottak og smittevern. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som et venteområdet.
Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i trygge omgivelser.

Publisert 6. juli 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.