• Occasions
  • · Palmehaven

DDE i Palmehaven 15, 16, 17. Desember

DDE er våre Artists In Residence 15-17 desember og skal skape julestemning i Palmehaven med låter fra sitt populære julealbum.

Artikkel · 1 min lese

DDE 15., 16. og 17. desember

Palmehaven, 15. desember 2020 - 17. desember 2020

DDE er våre Artists In Residence 15-17 desember og skal skape julestemning i Palmehaven med låter fra sitt populære julealbum.

DDE juler seg til i Palmehaven 15, 16 og 17 desember. Her får du anledning til å oppleve hele Norges DDE i en naken og flott setting når de gjester Palmehaven på Britannia Hotel.

For all del, ikke misforstå, det hele skal foregå i sømmelige former, men musikalsk blir dette nærmere en unplugged-konsert enn en rockekonsert. Gjør deg klar for en helt unik DDE-opplevelse, dette vil du ikke gå glipp av! DDE fullt påkledd og samtidig så intime som de aldri har vært før. No e D.D.E. jul igjen! 

Tirsdag 15. desember, 19:30
Onsdag 16. desember, 19.30
Torsdag 17. desember, 19.30 *få billetter igjen*

I billetten inkluderes en aperitiff, og en utsøkt 3 retter fra Britannia hvor du kan velge mellom juletallerken eller lutefisk som hovedrett. 

Meny Christmas Artist In Residence

Akevittgravet ørret servert med pisket Rørosrømme med pepperrot, sprø rug, ørretrogn «brilliant» og dill.

Valg av hovedrett:
Alternativ 1: Britannias juletallerken. Sprøstekt ribbe, julepølse og medisterkake. Sødmefull og aromatisk rødkål, svisker og eple. Julesaus og mandelpotet.
Alternativ 2: Lutefisk med tradisjonelt tilbehør.

Dessert: Klassisk Créme Caramel

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom her.

Publisert 13. oktober 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.