• Occasions
  • · Palmehaven

Mari Haugen Smistad 19. & 20. Juni i Palmehaven

I sommer kan du oppleve Mari Haugen Smistad som Edith Piaf i Palmehaven på Britannia Hotel 19. Juni og 20. Juni som vår Artist In Residence.

Artikkel · 1 min lese

Mari Haugen Smistad 19. & 20. Juni i Palmehaven

Palmehaven, 19th June 2020 19:30 - 20th June 2020 23:30

19. Juni og 20. Juni flytter Mari Haugen Smistad inn på Britannia Hotel som Edith Piaf, vår Artist In Residence i Palmehaven. Dette blir en fantastisk flott opplevelse med få plasser for å sikre en trygg og fin ramme. Billettene inkluderer aperitiff ved ankomst og et flott skalldyrplatå av lokale trønderske råvarer i verdensklasse (allergier hensyntas og alternativer finnes for de som ønsker det og melder inn på forhånd).

Vi inviterer til en fantastisk kveld i Palmehaven med franske følelser – «La Vie En Rose».

Edith Piaf sin musikalitet og liv er som skapt for å feires i Palmehaven og til å gjøre det har vi fått tak i Trondheims egen Mari Haugen Smistad. 
Nylig sett i rollen som Rizzo i Grease, hvor hun høstet formidable kritikker. 
Edith «Piaf», ble kalt den lille spurven, og hadde en formidlingskraft langt utover det ordinære.

Mari Haugen Smistad har og blitt kalt den lille jenta med den store stemmen, med en egen evne til å engasjere og berøre publikum.  Gjennom å synge både på fransk og norsk, ispedd humor, en porsjon temperament og et skråblikk på livet til Edith Piaf, vil Palmehaven bli til en kulisse som tar oss med til Paris, fra seier til nederlag, men hvor det største av alt er kjærligheten. 

Hjertelig velkommen til en sommerkveld med vakker fransk sang og topp mat og drikke i en fantastisk atmosfære. 

Artist In Residence konsertserie i Palmehaven Sommer 2020

Fredag 19. juni, kl.19.00 *få billetter*
Lørdag 20. juni, kl.19,00

1635,- NOK

I billetten hver kveld inkluderes Plateau fruit de mer Britannia, der dere får de beste lokale, norske skalldyr, servert på et klassisk «plateau» med smakfullt garnityr og tilbehør. Allergier vil kunne hensyntas når dette er opplyst om til hotellet i forkant av konsertene.

Publisert 15th May 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.