Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Espen Lind i Palmehaven

Selveste Espen Lind kommer til Palmehaven og blir hotellets Artist In Residence til våren ! Det er bare å glede seg til 4. og 5. mars 2022.

Artikkel · 1.5 min lese

Espen Lind *få billetter igjen*

Palmehaven, 4. mars 2022 - 5. mars 2022

Konserten blir et gjenhør med Espens mange egne hits, samt et nennsomt utvalg av hits han har laget for andre superstjerner. Espen Lind i Palmehaven blir en hitparade av det sjeldne slaget, og i akustiske versjoner tilpasset suksesskonseptet «Artist in Residence» på Britannia Hotel.

Espen Lind – en gudbenådet hitmaker – kommer til Palmehaven! Espen har hatt en stor artistkarriere, og en fenomenal låtskriverkarriere. Den pågår fortsatt, men Espen med sitt eget solomateriale er det lenge siden vi har sett. Dette blir hans første solokonserter på 13 år! Altså en kulturell begivenhet. Han har riktignok turnert med Gitarkompisene Kurt, Alejandro og Askil, og også turnert med Ingebjørg Bratland på et vakkert salmeprosjekt.

MEN Espen solo er ekstraordinært. Vel helt solo blir det ikke, han tar med seg den Trønderske gitarvirtuosen Skjalg Raaen til Britannia. Konserten blir et gjenhør med Espens mange egne hits, samt et nennsomt utvalg av hits han har laget for andre superstjerner. Espen Lind i Palmehaven blir en hitparade av det sjeldne slaget, og i akustiske versjoner tilpasset suksesskonseptet «Artist in Residence» på Britannia Hotel.

Mellom låtene kommer det morsomme anekdoter om hvordan han skrev låter som ble globale hits – gled dere til en usedvanlig aften med Tromsøgutten som erobret verden.

Welcome Mr. Lind you are Irreplacable!

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt meny fra Palmehavens kjøkken.

Fredag 4. mars, kl.19:00 *få billetter igjen*
Lørdag 5. mars, kl.19:00 *utsolgt*
(for ventelist vennligst send mail til post@dora3.no)

Meny
Palmehavens kanapeer på bordet
**
Okse indrefilet fra Røros
Sellerikrem, Pommes Anna, Rødvinssaus med sort hvitløk
**
Fragilite
Sjokolade og jordbærsorbet

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren, for godt mottak og smittevern. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde.
Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i trygge omgivelser.

Publisert 1. desember 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.