Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Eva Weel Skram 31. Juli & 1. August i Palmehaven

I sommer kan du oppleve Eva Weel Skram på idyllisk vis i Palmehaven på Britannia Hotel 31. Juli og 1. August som vår Artist In Residence.

Artikkel · 1.5 min lese

Eva Weel Skram 31. Juli & 1. August i Palmehaven

Palmehaven, 31. juli 2020 19:30 - 1. august 2020 23:30

31. Juli og 1. August flytter Eva Weel Skram inn på Britannia Hotel som vår Artist In Residence i Palmehaven. Dette blir en fantastisk flott opplevelse med få plasser for å sikre en trygg og fin ramme. Billettene inkluderer aperitiff ved ankomst og et flott skalldyrplatå av lokale trønderske råvarer i verdensklasse (allergier hensyntas og alternativer finnes for de som ønsker det og melder inn på forhånd).

Artist In Residence er et akustisk konsert-format i Palmehaven, der artistene flytter inn på hotellet og spiller over flere kvelder – litt som i Las Vegas. Du kommer tett på artisten og kan nyte musikk, mat og drikke i herlig samspill, i en atmosfære du ikke finner maken til noe sted i landet.

Billetten inkluderer aperitiff ved ankomst og et fantastisk skalldyrplatå som du kan lese mer om her. Vi har selvsagt gode alternativer for de med skalldyr-allergi.

Eva har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister.

Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i 'Hver gang vi møtes', har det gått slag i slag for Sogndalsjenta, og høydepunktene fra de siste årene er mange. ´Finne Heim', hennes første plate med norske tekster, fikk strålende mottagelse, strømmet til gull, og hadde utallige singler listet på norsk radio.

Publikum kan glede seg til å få servert favoritter som 'Om du vil', 'Hold meg' og 'Selmas Sang' i tillegg til både stev og Evas vakre tolkninger 'Evig eies' av Henning Kvitnes og 'Vi Lovar' av Oscar Danielsson. Nylig slapp hun sin versjon av Halvdan Sivertsens 'Tom snart ti', spilt inn med KORK i Oslo Spektrum på Sivertsens store jubileumskonsert.

Konsertene er, som musikken hennes, smakfullt innpakket i vakre og harmoniske lydbilder, og Eva har som alltid med seg sin faste musikalske samarbeidspartner, ektemann og gitarist Thomas Stenersen. Sammen har de spilt utsolgte konserter på mange av landets store scener som Operaen og Sentrum Scene i Oslo, Grieghallen i Bergen og Olavshallen i Trondheim. Dette, kombinert med utallige festivalspillinger over hele landet har skapt et trofast og bredt publikum, som vender tilbake for å se Skram og bandet hennes gang på gang.

Det er bare å glede seg til en stemningsfull konsert.

Artist In Residence konsertserie i Palmehaven Sommer 2020.

Eva Weel Skram
Fredag 31. juli, kl.19.30
Lørdag 01. august, kl.19.30

1,845,- NOK

I billetten hver kveld inkluderes Plateau fruit de mer Britannia, der dere får de beste lokale, norske skalldyr, servert på et klassisk «plateau» med smakfullt garnityr og tilbehør. Allergier vil kunne hensyntas når dette er opplyst om til hotellet i forkant av konsertene.

Publisert 15. mai 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.