• Occasions
  • · Palmehaven

Frida Ånnevik i Palmehaven 19. og 20. Februar

I andre halvdel av februar får vi besøk av fantastiske Frida Ånnevik. Det finnes stemmer som ikke gir deg noe valg. Stemmer som får deg til å stoppe opp. Som får deg til å glemme hva du drev med. Du bare må høre hva de har å si. Frida Ånnevik har en sånn stemme.

Artikkel · 1 min lese

Frida Ånnevik i Palmehaven *få billetter*

Palmehaven, 19. februar 2021 - 20. februar 2021

I andre halvdel av februar får vi besøk av fantastiske Frida Ånnevik. Det finnes stemmer som ikke gir deg noe valg. Stemmer som får deg til å stoppe opp. Som får deg til å glemme hva du drev med. Du bare må høre hva de har å si. Frida Ånnevik har en sånn stemme.

Det finnes stemmer som ikke gir deg noe valg. Stemmer som får deg til å stoppe opp. Som får deg til å glemme hva du drev med. Du bare må høre hva de har å si. Frida Ånnevik har en sånn stemme.

Som den fjerde i rekken etter Valkyrien Allstars, Gjermund Larsen og Siri Nilsen ble Frida Ånnevik i 2009 tildelt Grappas debutantpris og vant platekontrakt, innspilling og lansering. Sammen med produsent Andreas Mjøs jobbet hun fram debutalbumet «Synlige Hjerteslag» i 2010, og albumet «Ville Ord» i 2013.

Begge gjennomarbeidede popalbum på norsk, i åpent sjangerlandskap med sterkt særpreg i komposisjon, tekst og uttrykk. For «Ville Ord» kunne Frida også ta hjem Spellemannprisen i kategorien Tekstforfatter, og i 2015 ble hun tildelt den prestisjetunge Prøysenprisen.

Med fem album i ryggen har Frida markert seg om en av landets sterkeste komponister og tekstforfattere. Hun er en av Norges fremste visesangere og feirer i år 10 år som artist, utøvende musiker og låtskriver.

Frida Ånnevik sammenlignes ofte med (salige) Anne-Grete Preus, og Frida er virkelig kapabel til å gjøre akkurat det, ta opp arven etter en av landets største kulturpersonligheter.

Fredag 19. februar, 19:30 *utsolgt*
Lørdag 20. februar, 19:30 *få billetter igjen*

Aftenen starter med en 3-retters meny som er inkludert i konsertbilletten, komponert av Britannias eminente kjøkken. 

Meny Artist In Residence Februar
Andeconfit-terrine, eggekrem, syltet løk og rugchips.
**
Bakt skreirygg og Avrugakaviar,
servert med bakt blomkål, kapers, potetpuré og kremet blåskjellsaus.

**
Pâte à choux au Craquelin med romkrem, multeis og blodappelsin-fluid gel.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom her.

Publisert 27. juni 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.