Hopp til innholdet
  • Food & Drinks
  • · Brasserie

Frokost i Brasserie Britannia

Ferskt på menyen er vårt nye frokostkonsept i Brasseriet. Hjemmelagde bagels, nybrygget kaffe, juice, yoghurt og deilige croissanter. Kos deg i hyggelig omgivelser hos oss, eller ta det med på veien

Artikkel · 1.5 min lese

Nå gleder vi oss over å kunne ta imot våre kjære gjester igjen og mens vi har ventet på å få åpne, har vi utviklet nye retter og et nytt smakfullt frokost-konsept i Brasseriet for alle morgenfugler.

Breakfast at Brasserie Britannia

Frokost i Brasseriet tilbyr barista-kaffe med en nybakt grov eller fin bagel fra husets bakeri med tre ulike typer fyll og pålegg, en flaske appelsin- eller eplejuice, ett glass med yoghurt og müsli og croissant med marmelade.

Inkludert i frokostpakken er barista-kaffe fra vår barista i Brasseriet.

Nyt frokosten din i hyggelige omgivelser hos oss i Brasserie Britannia med en god kopp barista-kaffe og dagens avis, eller ta den med på farten, pakket pent inn for korte og lengre reiser. Du kan bestille den take-away ved å sende en mail til brasserie@britannia.no innen kl 21, dagen før du ønsker frokost.

Breakfast at Brasserie Britannia
Frokosten kan nytes i hyggelige omgivelser hos oss, eller pakket pent inn for å ta med på veien.

Denne energirike frokosten er tilgjengelig for drop-in gjester (selv om vi nå med den pågående pandemien oppfordrer alle våre gjester til å forhåndsbestille bord for å ivareta et trygt og effektivt smittevern). Brasserie Britannia er nå åpent fra kl. 06:30 på ukedagene og 08:00 - 11:00 i helgene, noe som gjør denne petit déjuener til det perfekte alternativet for de som setter pris på en tidlig start. Frokosten avsluttes kl. 11:00.

Brasserie Britannia

Ferske bagels og croissanter er det hotellets bakeri som står for. Du kan velge mellom hvitt- og fullkornsbrød, med tre ulike varianter: enten røkt laks fra Vega, med kremost fra Grindal eller røkt skinke fra Røros og ost fra Galåvolden Gård; eller hjemmelaget hummus og avokado. Hummus-alternativet er vegansk, og vi kan også lage frokosten din glutenfri på forespørsel.

Brasserie Breakfasts
"The perfect start"

Frokosten i Brasserie Britannia er laget for å være en sunn og deilig start på dagen, samt en næringsrik frokost som går raskt om man ønsker det. Selvsagt er du også velkommen til å bestille deg en ny kopp kaffe og nyte en rolig frokost i vårt uformelle Brasserie. Lunsjmenyen begynner etter frokost kl. 11:00.

Breakfast at Brasserie Britannia
Vi tilbyr tre ulike typer bagel, inkludert deilig hjemmelaget hummus og avokado, som er vegansk alternativ.

Frokosten koster kr 195,- for drop-in gjester og kan også velges som alternativ til boende gjester når man bestiller rom i vår Superior-kategori fra og med mandag 8. februar. Som gjest har man da to frokost-alternativer når man bor på Britannia Hotel. Velkommen til en god start på dagen!

Publisert 3. februar 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.