Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Göran Fristorp 4. - 5. november

Svenskenes store visekunstner kommer til Palmehaven og Britannia Hotel i november!

Artikkel · 1.5 min lese

Göran Fristorp

Palmehaven, 4. november 2022 - 5. november 2022

Göran er enormt populær i Norge, foruten vårt naboland, og han kommer til Britannia og Trondheim med sine kjæreste viser. Hadde Nitimen hatt en oversikt over spilte artister, så er nok Göran høyt oppe.

GÖRAN FRISTORP har siden 1970-tallet vært regnet som en av Skandinavias ledende singer-songwritere, og har gjort seg bemerket både innenfor visetradisjonen og som jazzmusiker. Han er kjent for sitt eminente gitarspill, flotte røst og enorme allsidighet, og evnen til å fange publikum fra første tone.

Med 26 albumutgivelser har Göran Fristorp en omfattende diskografi. Den rommer titler som Egna låtar (1974), Musik från Norge (1984), Pie Jesu (2003) og Göran Fristorp sjunger og spelar Taube (1990), samt 2013-utgivelsen sammen med KORK, Klassisk Fristorp. Han har spilt flere tusentalls konserter og samarbeidet med profiler som Herborg Kråkevik, Helen Sjöholm, Arild Andersen, Putte Wickman, Arne Domnérus, Marian Aas Hansen og Karoline Krüger, og har blitt et godt etablert musikknavn både i Norge og Sverige.

Göran Fristorp har turnert Norge rundt med Sven-Bertil Taube, som er mest kjent for å representere musikken til faren og legenden Evert Taube. Sammen utgjør de to av de fremste forvalterne av den svenske visearven. Gjennom Taubes personlige tolkninger av sin fars materiale og Fristorps gitarvirtuositet og intensitet, skaper de visemagi. 

Fredag 4. november kl. 19.00
Lørdag 5. november kl. 19.00

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt 3-retters meny fra Palmehavens kjøkken.

Meny Göran Fristorp
Røkt andebryst med ripsgelé, steinsoppmajones og urter fra Braattan gård. 
**
Piggvar, potetkrokett, sesongens grønnsaker og blåskjellsaus.
**
Bakt Manjari -sjokoladeterte, tindvedsorbet og crumble med bringebær.

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde.
Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i flotte omgivelser.

Publisert 1. juli 2022

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.