• Occasions

Grease Weekend Hotellpakke med Premium billetter

En av historiens mest ikoniske musikaler kommer til Trondheim på skuddårsdagen den 29. Februar 2020! Book weekend hotellpakker hos Britannia.

Artikkel · 1.5 min lese

Grease forestilling med overnatting

28. februar 2020 14:00 - 1. mars 2020 11:00

Eksklusiv hotellpakke med parkett-billetter foran scenen til forestilling på lørdag og overnatting i et våre luksuriøse rom fra fredag til søndag inkludert frokost i ærverdige Palmehaven og inngang til spa-avdelingen.

Musikalen Grease kommer til Trondheim Spektrum 29. Februar 2020. Britannia Hotel tilbyr eksklusive premium-billetter til showet med overnatting, frokost i Palmehaven og inngang til Britannia Spa & Fitness.

En av historiens mest ikoniske musikaler kommer til Trondheim på skuddårsdagen den 29. Februar 2020! Britannia Hotel er valgt som hovedsamarbeidspartner og har gleden av å tilby eksklusive weekend-pakker med premium parkett-billetter foran scenen til forestillingen, med overnatting fredag-søndag, inkludert frokost i Palmehaven og inngang til Britannia Spa og Fitness.

Musikalen Grease kommer til Trondheim Spektrum 29. Februar 2020. Britannia Hotel tilbyr eksklusive billetter til showet med overnatting, frokost i Palmehaven og inngang til Britannia Spa & Fitness.

Siden ”GREASE” hadde urpremiere i Chicago i 1971 har den blitt en av verdens mest populære musikaler. Den er spilt på de fleste scener verden over, bl.a. 3.388 ganger på Broadway (N.Y.) i 1972 til 1980, noe som var datidens publikumsrekord. I 1978 ble filmen, som står igjen som en av de store klassikerne, spilt inn med John Travolta og Olivia Newton-John i hovedrollene. 

Publikum kan vente seg party-stemning med «Grease»-musikk, og det er stort sett den samme historien som vi kjenner fra filmen. Det handler om at gutt vil ha jente, jente vil ha gutt. Gutt får ikke jente og jente får ikke gutt, men så får de hverandre likevel. Dessuten handler det om ungdom og uniformering, noe som også er aktuelt i dag. Og dette gjør at «Grease» har et innhold utover den tradisjonelle kjærlighetshistorien

Regissør Tom Sterri i et intervju til Adresseavisen.

Musikalen ble gjenopptatt i storformat i Norge vinteren 2018.  Da ble den spilt for mer enn 35.000 publikummere på Chateau Neuf i Oslo. I 2019 ble denne produksjonen «oppgradert» til en Arena versjon og spilt for nærmere 10.000 mennesker på DnB Arena i Stavanger. Under ledelse av regissør Tom Sterri og med bl.a den trønderske musikal-stjerna Mari Haugen Smistad  i en av rollene – sammen med et 30-tall av landets beste musikalartister samt stort orkester under ledelse av engelske Matthew Reeve. Nå skal ensemblet lage skuddårsfest i Trondheims nye storstue Trondheim Spektrum  -  Lørdag 29 februar 2020 kl. 20.00

Musikalen Grease kommer til Trondheim Spektrum 29. Februar 2020. Britannia Hotel tilbyr eksklusive billetter til showet med overnatting, frokost i Palmehaven og inngang til Britannia Spa & Fitness.

Denne kvelden vil storstua forvandles til et Amerika på slutten av 50 tallet. Den gang da Rock`n`Roll var som størst og bilene var enda større.  Den gangen jentene gikk i swingskjørt og guttene hadde ”GREASE” i håret.  Selv om vi skal tilbake i tid , lover produsentene en sceneproduksjon anno 2020 med det siste innen lys, lyd og LED.

Publisert 4. oktober 2019

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.