• Occasions
  • · Palmehaven

Halvdan Sivertsen i Palmehaven 31.08 - 01.09

Halvdan Sivertsen kommer endelig tilbake til Trondheim når han residerer i Palmehaven 31. august - 1. september.

Artikkel · 2 min lese

Halvdan Sivertsen i Palmehaven 31.08 - 01.09

Palmehaven, 31. august 2023 - 1. september 2023

Halvdan Sivertsen er tilbake i Palmehaven i månedsskiftet august/september i år etter fire utsolgte kvelder i 2020.

Bodøværingen var Artist in Residence sist i 2020, og de fire kveldene solgte kjapt ut den gang. Siden da har det blitt film, og kinofilmen Halvdan førr evig har blit tatt veldig godt imot, både av anmeldere og publikum. Selvsagt har den det, det er kanskje Norges beste entertainer vi har med å gjøre.

Halvdan Sivertsen i Palmehaven.

Etter et halvt århundre som artist, har hele Norges Halvdan Sivertsen fortsatt mye på hjertet. Han er fremdeles opptatt av den stakkars kloden vår, brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss.  

Karrieren til Halvdan spenner over mer enn 50 år, fra den spede starten i Bodøs pop- og rockmiljø på 60-tallet, via visebølgen på 70-tallet, til å bli en av landets mest populære artister de siste 30 år. Og i 2020 ble han innlemmet i Rockheim Hall of Fame for sitt bidrag til den norske populærmusikken.

Halvdan Sivertsen spilte fire utsolgte kvelder i Palmehaven i 2020, nå kommer han tilbake.

I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan blitt brukt i både film og teater. Dessuten vil Halvdan, for en hel generasjon nordmenn, alltid huskes som «faren» til Labbetuss. 

Vi garanterer en konsert med hits og klassiske låter, med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss selv, samfunnet rundt oss og tida vi lever i. Med de myke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på.

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en fantastisk 3-retter fra Palmehavens kjøkken.

Meny Halvdan Sivertsen 31.08 - 01.09
Råmarinert kamskjell,
avokadokrem, eple tapioca, soya vinaigrette og urter fra Braattan Gaard
**
Kylling «Ballotine»
sesongens grønnsaker, potetkrem og kremet morkelsaus
**
Manjarisjokolade og karamell
terte med tindved og yoghurtsorbet

Viktig informasjon
Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00. For dere som ønsker å komme før dørene åpnes, så ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde. Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst meld inn til oss i god tid hvem dere ønsker å sitte sammen med, så vil vi sørge for et hyggelig bord.

Dersom det det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, ber vi vennligst om informasjon om dette på forhånd, slik at vi får ordnet en flott og tilpasset meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners kulturopplevelse i Palmehaven!

Ekstra interessert i vin? 
Britannia Hotel har en av Norges største vinkjellere. Her finner du viner som ikke finnes på det åpne marked, et bredt utvalg av viner i alle prisklasser. Om du ønsker å plukke en vin fra vårt innholdsrike vinkart som står klar ved bordet ditt, ta en titt på vår liste her, og send inn en forhåndsbestilling.