Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Herborg Kråkevik 14. & 15. August i Palmehaven

I sommer kan du oppleve Herborg Kråkevik i Palmehaven på Britannia Hotel 14. August - 15. August som vår Artist In Residence.

Artikkel · 1 min lese

Herborg Kråkevik 14. & 15. August i Palmehaven

Palmehaven, 14. august 2020 19:30 - 15. august 2020 19:30

14. August og 15. August flytter Herborg Kråkevik inn på Britannia Hotel som vår Artist In Residence i Palmehaven. Dette blir en fantastisk flott opplevelse med få plasser for å sikre en trygg og fin ramme. Billettene inkluderer aperitiff ved ankomst og et flott skalldyrplatå av lokale trønderske råvarer i verdensklasse (allergier hensyntas og alternativer finnes for de som ønsker det og melder inn på forhånd).

Artist In Residence er et akustisk konsert-format i Palmehaven, der artistene flytter inn på hotellet og spiller over flere kvelder – litt som i Las Vegas. Du kommer tett på artisten og kan nyte musikk, mat og drikke i herlig samspill, i en atmosfære du ikke finner maken til noe sted i landet.

Herborg Kråkevik

Herborg Kråkevik, er hun Norges kulturelle dronning? Herborg er dessuten for alltid knyttet til Trondheim, etter å ha laget et av landets mest solgte album "Kråkeviks songbok", sammen med TrondheimsSolistene. Herborg avslutter den kulinariske og kulturelle Sommerfestivalen i Palmehaven, på Britannia Hotel, sammen med sin pianist Tove Kragset.

Sommeren 2020 blir spesiell, og du kan oppleve flere av Norges desidert største artister i en veldig intim setting, sammen med kun 120 gjester pr. kveld i et av landets flotteste rom.

Herborg Kråkevik er en allsidig skuespiller og sanger, særlig kjent for sine tolkninger av norske sanger og viser fra det klassiske norske sangrepertoaret, store sceneroller og elleville parodier. På scenen har Herborg spilt i blant annet My Fair Lady, Romeo og Julie og Funny Girl og Hellemyrsfolket på Den Nationale Scene – sistnevnte ble teatrets største publikumssuksess noensinne! – Victoria og Den Glad Enke på Oslo Nye Teater, Spelemann på Taket på Det Norske Teatret og Kærlighetens Farve på Odense Teater.

Hun gjorde i tillegg stor suksess med sin selvkomponerte forestilling Haugtussa. Hennes forestilling og album Herborgs Verden ble hennes gjennombrudd som soloartist.

Herborg Kråkevik
Fredag 14. August
Lørdag 15. August

1845,- NOK

I billetten hver kveld inkluderes Plateau fruit de mer Britannia, der dere får de beste lokale, norske skalldyr, servert på et klassisk «plateau» med smakfullt garnityr og tilbehør. Les om det her. Allergier vil kunne hensyntas når dette er opplyst om til hotellet i forkant av konsertene.

Artist In Residence Palmehaven Sommer 2020

Publisert 5. juni 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.