Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Highasakite i Palmehaven 20 - 22. Desember *avlyst*

Highasakite's konserter i Palmehaven 20-22.desember er dessverre avlyst grunnet nye nasjonale restriksjoner.

Artikkel · 2 min lese

Highasakite *avlyst*

Palmehaven, 20. desember 2021 - 22. desember 2021

Grunnet nye nasjonale restriksjoner er denne konserten avlyst til 2022. Dersom du har billetter vil du få refusjon (minus billettavgift). Vi beklager det inntruffne og eventuelle ulemper dette medfører og gleder oss til å kunne gjennomføre andre konserter i trygge flotte rammer i Palmehaven i 2022. En unik mulighet til å oppleve et av Norges største og mest populære band i en helt ny setting med nedstrippede versjoner av låtene vi alle har blitt så glade i.

Oppdatering 20. desember etter nye nasjonale restriksjoner: Våre Artist In Residence konsert med Highasakite er dessverre avlyst, det lot seg ikke gjøre å finne nye datoer og vi er veldig lei oss for å ikke få bandet på besøk på nyåret som planlagt. De som har kjøpt billetter vil få refusjon av billetten (minus billettavgift). Kontakt vår arrangør Dora3 direkte her ved spørsmål vedrørende dette. Vi beklager det inntruffne og eventuelle ulemper dette medfører og gleder oss til å kunne gjennomføre andre konserter i trygge flotte rammer i Palmehaven i 2022.

Highasakite ønsker velkommen til en konsert med både nye og kjente sanger i fantastiske egne versjoner. 

Bandet, som solgte ut to konserter på Den Norske Opera bare dager før landet lukket ned, legger nå ut på denne turnéen i et svært begrenset antall konserter og byer. Gå ikke glipp av denne enestående sjansen til å oppleve Highasakite i en nydelig setting i Palmehaven. 

I 2019 slapp bandet albumet Uranium Heart, nok en gang til strålende anmeldelser, bl.a terningkast 5 i Aftenposten og Dagsavisen. Som vanlig fra denne kanten ble flere låter umiddelbare radiofavoritter, noe de allerede samme år fulgte opp med overraskelsesutgivelsene i det to-delte albumet The Bear Romantic I og The Bear Romantic II. Hit-singelen «Can I Be Forgiven» viste nok en gang et band som sprudlet av skaperglede.

Highasakite har blitt et av våre aller mest folkekjære band. Med albumet Silent Treatment knuste de alle rekorder da de tilbrakte over to år på VG-lista, og de har toppet plakaten til de alle de store norske festivalene. De har vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten, og turnert verden over flere ganger.

Mandag 20. desember, kl.19:00 *utsolgt*
Tirsdag 21. desember, kl.19:00 *utsolgt*
Onsdag 22. desember, kl.19:00 *utsolgt*
(for ventelist vennligst send mail til post@dora3.no)

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt 3-retter fra Palmehavens kjøkken.

Meny Highasakite
Råmarinerte kamskjell fra Hitra, grapefrukt, reddik og ponzu
**
Torskerygg, bakt selleri, shitakesopp, rosettkål og trøffelsjy
**
Bakt Manjari sjokoladeterte med cappuccinokrem og vaniljeis

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren, for godt mottak og smittevern. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde.
Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i trygge omgivelser.

Publisert 1. september 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.