Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Ingrid Bjørnov 17. - 18. februar

Publikumsfavoritten Ingrid Bjørnov er tilbake i Palmehaven i midten av februar - gled dere!

Artikkel · 1.5 min lese

Ingrid Bjørnov *få billetter igjen*

Palmehaven, 17. februar 2023 - 18. februar 2023

En av våre aller mest populære artister under konseptet Artist In Residence er endelig tilbake. Ingrid Bjørnov besøker oss i midten av februar! I billetten inkluderes aperitiff, et flott sjømat-plateau og dessert.

Ingrid Bjørnov fyller 60 år i 2023, og det vil nok bli feiret med bravur, kjenner vi den ekstremt musikalske og morsomme dama. Hun er en drømmeartist på «Artist in Residence» og er ekspert på å få med seg publikum på både skjemt og allsang.

Artist in Residence med Ingrid Bjørnov i februar er en stor fest, og innledning på hennes jubileumsår.

Ingrid Bjørnov har levd flere musikalske liv. Hun har underholdt Norge siden 1980, først som halvparten av Dollie; den prisbelønte popduoen fra åttitallet som dro til London med musikalen Which Witch. Senere som komponist, kapellmester og arrangør for teater og TV, før hun debuterte som soloartist rundt tusenårsskiftet.

Tre soloalbum, fire bøker, fem soloshow og seks komipriser senere står hun fjellstøtt som landets regjerende humorpianistinne. 

Ingrid Bjørnov er dreven kåsør, tidvis forfatter, og en fremragende konferansier. Men aller mest oppviser hun en enorm musikalitet som alltid tar publikum med storm.

Du kan også se frem til vårt fantastiske skalldyr-plateau som er tilbake på menyen for Artist in Residence. Verdens beste sjømat og skalldyr kommer fra Trøndelagskysten, og sjømaten er på sitt aller beste i måneder med bokstaven R i. Nyt deilig sjømat, anrettet på et klassisk «plateau», med smakfullt garnityr. Vi har selvsagt også alternativ til de som ikke ønsker sjømat.

Meny Winter AIR:
«Plateau Fruit de Mer Britannia»
Snøkrabbe naturell, ferske reker, sjøkreps, taskekrabbe fra Frøya, kamskjellcarpaccio med fennikelcrudite og avruga, varme hvitvinsdampede blåskjell, kveiteceviche med yuzu og ørretrogn 
Tilbehør: sitron, aioli, chilimajones, hjertesalat, brød fra Britannia’s bakeri. 
Dessert: Sjokoladeterrine med marinerte kirsebær, sjokolade – og kirsebæris. 
En 3-retters meny vil bli servert til de som ønsker et annet alternativ enn skalldyr-plateau.

Fredag 17. februar kl. 19.00 få billetter igjen*
Lørdag 18. februar kl. 19.00 *få billetter igjen*

I billetten inkluderes aperitiff, middag og konsert (for ventelist vennligst send mail til post@dora3.no).

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren, for godt mottak og smittevern. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde.
Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i trygge omgivelser.

Publisert 29. september 2022

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.