
Bli med vår vindirektør og 5x Norgesmester Henrik Dahl Jahnsen på en uformell, lærerik og underholdende reise i vinens verden. Vinskolen har månedlige leksjoner under ulike tema med smaking og tilhørende 2-retters middag i Jonathan Grill.
28. februar Veneto; hvitt, rødt og søtt fra et av Nordmenns favorittområder
14. mars Lær å smake vin
11. april Tyskland, Østerrike og en neve asparges
Billettene kjøpes per arrangement, så man trenger ikke være med på alle dersom det ikke passer.

Lurer du på hvordan man «egentlig» skal smake på vin? Vil du lære litt mer for å øke vingleden eller kanskje imponere dine gjester?
Eller synes du rett og slett bare det er gøy med vin, og elsker den gode stemningen som sprer seg i rommet når magen fylles og smaksløkene pirres?
Uansett hva slags vindrikker du er; våre vinkvelder passer for deg. Gleder meg til å se deg på Jonathan!
Henrik Dahl Jahnsen, Wine Director

Februar - Veneto; hvitt, rødt og søtt
I februar utforsker vi viner fra Veneto; hvitt, rødt og søtt fra et av Nordmenns favorittområder. Er du en saftig Valpolicella eller kanskje en syndefull Recioto? Eller hva med en forfriskende Soave som får frem sommerminnene? Dere får smake 6 viner, før det rigges til en smakfull og sesongbasert 2-retters middag.
Veneto's got you covered! Deilige viner med Italiensk sjarm passer perfekt til årets siste vintermåned.
Henrik Dahl Jahnsen, Wine Director
Jonathan Grill, Britannia Hotel
Tirsdag 28. februar, kl. 18.00
995,- p.p. for smaking og middag
(drikke til middag kjøpes utenom, her har vi selvfølgelig forberedt noe godt til dere)

Mars - Lær å smake vin
Lær å smake vin Hvordan smaker man egentlig på vin? Er det bare snobberi eller har det faktisk noe for seg? Hvordan kommer man på alle disse flotte ordene man leser i vinanmeldelser og artikler? Bli med vårt sørlandske alibi på en introduksjon til vinens gleder, her garanterer vi god stemning og usnobbete sørlandske gemytter. Dere får smake 6 viner, før det rigges til en smakfull og sesongbasert 2-retters middag.
Jonathan Grill, Britannia Hotel
Tirsdag 14. mars, kl. 18.00
995,- p.p. for smaking og middag
(drikke til middag kjøpes utenom, her har vi selvfølgelig forberedt noe godt til dere)

April - Tyskland, Østerrike og en neve asparges
Jeg velger meg april, i det den gamle faller! Endelig er våren godt i anmarsj, og det grønne og hvite gullet tvinger seg frem på åkeren. Mange har kanskje fått med seg at Sauvignon Blanc er godt til asparges, men hva med Riesling eller Sylvaner? Vårlige smaker i glass og på tallerken er tema denne kvelden. Dere får smake 6 viner, før det rigges til en smakfull og sesongbasert 2-retters middag.
Jonathan Grill, Britannia Hotel
Tirsdag 11. april, kl. 18.00
995,- p.p. for smaking og middag
(drikke til middag kjøpes utenom, her har vi selvfølgelig forberedt noe godt til dere)

