• Occasions
  • · Palmehaven

Kåre Conradi i Palmehaven 15, 16, 17. Desember

Kåre Conradi er vår Artist In Residence 15-17 desember og skal skape julestemning i Palmehaven med både norske og amerikanske julesanger rett før julefreden senker seg.

Artikkel · 1.5 min lese

Kåre Conradi 15., 16. og 17. desember

Palmehaven, 15. desember 2020 - 17. desember 2020

Kåre Conradi er vår Artist In Residence 15-17 desember og skal skape julestemning i Palmehaven med både norske og amerikanske julesanger rett før julefreden senker seg.

Kåre Conradi ledet åpningen av Britannia Hotel i 2019 og han gleder seg stort til å ha residens hos oss og å være tilbake i Trondheim igjen. Med seg har han sin faste musikalske leder og spellemannsprisvinner, Hans Mathisen. Det blir både norske og amerikanske julesanger og gode historier når Herr Conradi gjester Palmehaven like før julefreden slår inn. 

Conradi har høstet glitrende kritikker for sine opptredener i inn og utland. Han hadde blant annet hovedrollen i Nick Lloyd Webbers urpremiere av musikalen «The Little Prince» på Lyric Theatre i Belfast. Kåre har gjestet ærverdige Palladium Theatre i London med D.C. Radio Big Band og har gjort store konserter i Norge med alt fra duo til jazzkvartett, storband og militærorkestre. Han har i 16 år hatt årlige julekonserter med Sandefjord Storband. Samarbeidet med Jazz-gitarist Hans Mathisen går inn i sitt 21 år. I 2019 hadde Kåre og Herborg Kråkevik en mini -turné sammen rundt jul. 

De siste årene har han dratt fulle hus med sine egne julekonserter i Kulturkirken Jakob. I fjor sammen med blant annet Ingrid Bjørnov og Toralv Maurstad.

Tirsdag 15. desember, 19:30
Onsdag 16. desember, 19.30
Torsdag 17. desember, 19.30 *få billetter igjen*

I billetten inkluderes en aperitiff, og en utsøkt 3 retter fra Britannia hvor du kan velge mellom juletallerken eller lutefisk som hovedrett. 

Meny Christmas Artist In Residence

Akevittgravet ørret servert med pisket Rørosrømme med pepperrot, sprø rug, ørretrogn «brilliant» og dill.

Valg av hovedrett:
Alternativ 1: Britannias juletallerken. Sprøstekt ribbe, julepølse og medisterkake. Sødmefull og aromatisk rødkål, svisker og eple. Julesaus og mandelpotet.
Alternativ 2: Lutefisk med tradisjonelt tilbehør.

Dessert: Klassisk Créme Caramel

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom her.

(Original portrettbilde av Hans Fredrik Asbjørnsen).

Publisert 11. september 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.