Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Kåre Conradi i Palmehaven 01.12 - 02.12.

Kåre Conradi inviterer til en strålende julekonsert på Britannia Hotel i starten av desember.

Artikkel · 1.5 min lese

Kåre Conradi *få billetter igjen*

Palmehaven, 1. desember 2021 - 2. desember 2021

Kåre Conradi er en av våre fremste skuespillere på scene, lerret og skjerm. De siste årene har han dratt fulle hus med sine egne julekonserter i Kulturkirken Jakob. I fjor sammen med blant annet Ingrid Bjørnov og Toralv Maurstad. Kåre Conradi ledet åpningen av Britannia Hotell i 2019 og han gleder seg stort til sin residens og å være tilbake i Trondheim igjen. Med seg har han sin faste musikalske leder og spellemannsprisvinner, Hans Mathisen.

Kåre skulle egentlig vært i Palmehaven med sine crooner klassikere i fjor, men måtte da avlyse. 1. Desember 2021 åpner han og setter standard for Palmehavens Desemberstemning – det blir helt overlegent classy!

Kåre Conradi

Onsdag 1. december, kl.19:00 *få billetter igjen*
Torsdag 2. desember, kl.19:00 *få billetter igjen*

Kåre Conradi er en av våre fremste skuespillere på scene, lerret og skjerm. Med morssiden av slekten i teaterverdenen og en far som startet The Monn -Keys sammen med blant andre Sølvi Wang og Nora Brockstedt er Kåre vokst opp med en sterk interesse for både klassisk teater og jazz og show. 

Han har høstet glitrende kritikker for sine opptredener i inn og utland. Conradi hadde blant annet hovedrollen i Nick Lloyd Webbers urpremiere av musikalen «The Little Prince» på Lyric Theatre i Belfast. Kåre har gjestet ærverdige Palladium Theatre i London med D.C. Radio Big Band og har gjort store konserter i Norge med alt fra duo til jazzkvartett, storband og militærorkestre. Han har i 16 år hatt årlige julekonserter med Sandefjord Storband. Samarbeidet med Jazz-gitarist Hans Mathisen går inn i sitt 21 år. I 2019 hadde Kåre og Herborg Kråkevik en mini -turné sammen rundt jul. 

Palmehaven

De siste årene har han dratt fulle hus med sine egne julekonserter i Kulturkirken Jakob. I fjor sammen med blant annet Ingrid Bjørnov og Toralv Maurstad.

Kåre Conradi ledet åpningen av Britannia Hotell i 2019 og han gleder seg stort til å ha residens der og å være tilbake i Trondheim igjen. Med seg har han sin faste musikalske leder og spellemannsprisvinner, Hans Mathisen.

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt 3-retter fra Palmehavens kjøkken.

Meny
Akevittgravet ørret servert med pisket Rørosrømme og pepperrot, sprø rug, ørretrogn og dill.
**
Valg av hovedrett:
Britannias juletallerken
Sprøstekt ribbe, julepølse og medisterkake, sødmefull og aromatisk rødkål, svisker og eple, julesaus og mandelpotet.

Eller
Bakt villkveite fra Helgelandskysten med grønn erterpuré, Avrugakaviar, perlepotet og luftig hollandaise
**
Klassisk Crème caramel

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren, for godt mottak og smittevern. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde.
Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i trygge omgivelser.

Publisert 1. september 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.