Hopp til innholdet
  • Food & Drinks
  • · Britannia Hall

Kulinarisk Kino Bottle Shock i Britannia Hall

Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival og Britannia Hotel inviterer til visning av filmen Bottle Shock og vinsmaking i Britannia Hall.

Artikkel · 0.5 min lese

Kulinarisk Kino: Bottle Shock *utsolgt*

Britannia Hall, 3. september 2021 19:00

Bli med på en fascinerende reise i vinens verden! Billetter inkluderer filmvisning og blindsmaking av fire typer vin, pluss snack og et glass bobler til filmen.

The Judgement of Paris den 24. mai 1976 har gått inn i historiebøkene som en elsket og hatet begivenhet. Stag’s Leap og Chateau Montelena fra Napa Valley i USA slo de beste vinene fra Frankrike i en blindsmaking gjennomført av de fremste franske vinkjennerne. En skandale for fransk vin og et gjennombrudd for amerikansk vinproduksjon, men er det fremdeles slik? Og hvordan kunne det skje?

Bli med på en fascinerende reise i vinens verden! Billetter inkluderer filmvisning og blindsmaking av fire typer vin, pluss snack og et glass bobler til filmen. Vi inviterer til blindsmaking av to amerikanske og to franske viner, med lett kåseri av 5-ganger Norgesmester for vinkelnere Henrik Dahl Jahnsen i selveste Britannia Hall, før vi ruller ned lerretet og lar dere forsvinne inn i filmens og vinens besnærende univers med en unik visning av Bottle Shock (2008).

Henrik Dahl Jahnsen

Med ingen ringere enn Alan Rickman i hovedrollen kan vi love en underholdende film om den gryende vinproduksjonen i Napa Valley, lett avrundet med britisk syrlighet og fransk fortvilelse med innslag av forståsegpåere, humor og kjærlighet i skjønn harmoni.

Underveis i filmen serveres det et glass med bobler og snacks, med mulighet for å kjøpe påfyll ved behov. 

Arrangementet er en del av Kulinarisk kino, en programserie fra Kosmorama som setter matkultur i fokus og kombinerer smaksopplevelser med filmopplevelser.

Publisert 10. august 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.