Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Lars Lillo-Stenberg 28. - 29. oktober

Endelig kommer Lars Lillo til Palmehaven. Han er en av våre mest aktive og produktive kulturpersonligheter siden Delillos debuterte med klassikeralbumet Suser avgårde i 1986.

Artikkel · 2 min lese

Lars Lillo-Stenberg

Palmehaven, 28. oktober 2022 - 29. oktober 2022

Det er et utømmelig lass av gode Lillo-signerte låter og tolkninger av andre store låtskrivere, som f.eks Alf Prøysen han har å velge i når han setter sammen reportoaret for disse helt spesielle kveldene i Palmehaven.

Lars lærte å spille gitar av storebroren da han var 13 år. Han skrev sanger helt fra denne tiden. I 1984 dannet han gruppa deLillos. Lars lagde tekster og melodier til gruppa, og tekstene fikk fort oppmerksomhet for sin enkle og direkte, men likevel underfundige form. Med låter som "Tøff i pyjamas" og "Min beibi dro avsted" kom både radiosuksess og platesalg og deLillos var snart en av årets sensasjoner i norsk musikk. Også i årene etter dette har deLillos hatt et imponerende fast grep om radiolyttere, platekjøpere og konsertpublikum. De er et av de norske bandene som virkelig har lykkes med å holde på publikums oppmerksomhet gjennom fire tiår.

Fredag 28. oktober kl. 19.00
Lørdag 29. oktober kl. 19.00

Lars Lillo-Stenberg. Foto: Stian Andersen.

I 1996 ga Lars Lillo Stenberg ut CDen “Å var jeg en sangfugl”. Repertoaret var for en stor del hentet fra Mads Bergs kjente sangbok, en institusjon i musikkundervisningen i  den norske skolen. Han bruker sine egne musikalske referanser når han tolker disse kjente sangene. På den måten gir han inspirasjon til nye måter å uttrykke tekstene og musikken på. Denne plata fikk mye positiv omtale for hvordan han kombinerte respekten for vår sangskatt med personlige og sære tolkninger. 

I 2006 kom CD’en “Synger Prøysen” ut. Dette er Lars Lillo-Stenbergs personlige hyllest til Alf Prøysen. Hans meste kjente og kjære sanger blir tolket på en ny og personlig måte som får fram alvoret i Alf Prøysens tekster. Skjæråsenprisen fikk Lars på slutten av 2006 og NRK’s Prøysenpris våren 2007.

Lars Lillo-Stenbergs beundring for Neil Young skulle også være allment kjent gjennom gruppen Young Neils.

Lars Lillo-Stenberg har gjennom hele deLillos karrieren også fungert som soloartist. Lars gjør en rekke opptredener hvert år. Sett-listen varierer, men med både Prøysen og gamle norske skolesanger på reportoaret så har Lars sine konserter ofte inkludert de yngre, så vel som de eldre. Likevel er de mer spesielle og nakne fremførelsene av av både kjente og ukjente deLillos sanger det som har gledet publikum aller mest. 

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt 3-retters meny fra Palmehavens kjøkken.

Meny Lars Lillo-Stenberg
Ørret, fennikel, kefir og agurk. 
**  
Andebryst med variasjon på beter, spinat og sjysaus.
** 
Sjokoladetriologi med Valhrona og jordbær -yoghurtsorbet. 

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde.
Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i flotte omgivelser.

Publisert 1. juli 2022

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.