• Occasions
  • · Palmehaven

Magnus Grønneberg i Palmehaven 27. & 28. Desember

3. og 4. juledag inntar Magnus Grønneberg Palmehaven som vår Artist In Residence og fremfører låter fra sine solo-album og cc cowboys.

Artikkel · 1 min lese

Magnus Grønneberg 27. & 28. Desember

Palmehaven, 27. desember 2020 - 28. desember 2020

I desember inntar Magnus Grønneberg Palmehaven som vår Artist In Residence og fremfører låter fra sine solo-album og CC Cowboys.

Gjennom over 25 år har Magnus Grønneberg - som vokalist og låtskriver - turnert land og strand rundt med CC Cowboys og gitt ut over 11 album. I tillegg har det blitt tre soloalbum - det siste i samarbeid med datter Hanna Maria Grønneberg. Alene med gitaren vil Grønneberg fremføre kjente og litt mer ukjente sanger fra hele sin karriere. Eller som han selv sier det "slik de er skrevet og spilt ved kjøkkenbordet".

I billetten inkluderes en aperitif, og valget mellom skalldyrplatå og dessert, eller en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjente kjøkken.

Meny skalldyrplatå
Kongekrabbe penslet med urteolje. Ferske reker, Sjøkreps, Taskekrabbe fra Frøya, Kamskjell-carpaccio, Kveiteceviche med koriander, agurk og granateple. Lune, hvitvinsdampede blåskjell
Tilbehør: Sauce Vierge Aioli Grønnsakscrudité og brød fra Britannia's Bakeri.
**
Nemesis på Manjarisjokolade, marinerte multer og «krumkake».

Meny 3-retter:
Tartar på rødbeter servert med sprø rug, urteemulsjon og urtesalat.
**
Grillet entrecôte med brokkolini og syltet delikatesseløk. Luftig estragonhollandaise og småpotet.
**
Nemesis på Manjari-sjokolade, marinerte multer og «krumkake»

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom her.

Publisert 29. september 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.