Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Mari Boine i Palmehaven 7. oktober

Det er en av våre store internasjonalt og nasjonalt anerkjente artister som åpner høsten i Palmehaven, den samiske World Music artisten Mari Boine.

Artikkel · 1.5 min lese

Mari Boine

Palmehaven, 7. oktober 2022 - 7. oktober 2022

Mari Boine skaper musikk i grenselandet mellom samisk og annen folkemusikk, rock og jazz, og leverer live-opptredener som kan ta pusten far alle og enhver. Siden debuten for over 30 år siden har hun levert en helt utrolig innholdsrik diskografi, og spredd vår felles kulturarv over hele verden.

Mari Boine har levert flere album som er klassikere i den norske musikkhistorien, bl.a. Gula Gula, Eight Seasons, In The Hand of the Night, og ikke minst live plata Eallin’. Mari er innlemmet i Rockheim Hall of Fame, har mottatt en rekke Spellemannspriser og også hedersprisen i 2017.

Siden debuten for over 30 år siden har hun levert en helt utrolig innholdsrik diskografi, og spredd vår felles kulturarv over hele verden. Hun har også (mildt sagt) blitt hedret for dette – med bøtter og spann med Spellemannspriser (inkludert hedersprisen), Rockheim Hall of Fame, Nordisk Råds Musikkpris, Samerådets Ærespris, Ridder av 1. klasse av St. Olavs Orden, Ole Vig-prisen, Finmark Fylkes Kulturpris, Anders Jahre’s Kulturpris, æresdoktorat, utnevnt til statsstipendiat og mye mer – en liste som kan ta pusten fra de fleste.

Mari Boine skaper musikk i grenselandet mellom samisk og annen folkemusikk, rock og jazz, og leverer live-opptredener som kan ta pusten far alle og enhver, i trio- eller fullt band format.

Fredag 07. oktober, kl.19:00

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt 3-retters meny fra Palmehavens kjøkken.

Meny Mari Boine
Sukkersaltet kveite,
brunet jordskokrem, marinert agurk og grønnkålchips
**
Flatbiff av reinsdyr fra Stensaas.  
Spinat- og soppkrokett, stekt skogsopp, rosenkål, sellerirotterrine og sjysaus
**
Solbær-ostekake på Manjari sjokoladebunn, karamellisert sjokolade 
og solbær-yoghurtis. 

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde.
Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i flotte omgivelser.

Publisert 1. juli 2022

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.