Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes 5. - 6. august

Et samarbeid mellom to artister kan være spennende. Med Maria og Lars har det satt fyr på publikum, og i sommer er de igjen klare for å residere sammen på Britannia Hotel.

Artikkel · 1.5 min lese

Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes

Palmehaven, 5. august 2022 - 6. august 2022

Vi gleder oss til gjensyn med publikumsfavorittene Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes som tar turen til Palmehaven i starten av august.

Lars Bremnes & Maria Haukaas Mittet fant sammen i et sterk musikalsk samarbeide etter at de begge deltok i TV2´s «Hver gang vi møtes» i 2018.

Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes solgte ut tre kvelder sommeren i fjor som våre Artist In Residence og kommer tilbake i starten av august i år.

Nå er de i studio og lager et julealbum de skal turnere med i desember, men før det tar de seg altså tid til et besøk på Britannia Hotel tidlig i august – selvfølgelig gjør de det! Fjorårets besøk gav mersmak, og de solgte fullt Palmehaven tre dager på rad.

I 2022 ser Maria og Lars frem til å turnere videre med nye sanger i bagasjen, for å treffe publikum landet rundt. Maria og Lars møtes på scenen gjennom egne viser, og andre sanger som har stor betydning for begge. Konserten fremføres av Maria og Lars sammen og hver for seg med dyktige musikere. Vi kan garantere en flott konsertopplevelse for publikum.

Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes returnerer til Palmehaven 5-6. august.

Fredag 5. August kl.19:00
Lørdag 6. August kl.19:00

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt 3-retters meny fra Palmehavens kjøkken.

Meny
Palmehavens kanapeer står klar på bordet ved ankomst, og nytes sammen med et glass Champagne eller et alkoholfritt alternativ
**
Bakt kveite
Hvite asparges, variasjon på jordskokk og brynt kyllingsmør

**
Sjokoladeterrine med pasjonsfrukt og mangosorbet

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde.
Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i flotte omgivelser.

Publisert 6. april 2022

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.