• Occasions
  • · Palmehaven

Maria Mena i Palmehaven 8. & 9. Desember

Fantastiske Maria Mena inntar Palmehaven som vår Artist In Residence i Palmehaven i førjulstiden, den 8. og 9. Desember.

Artikkel · 1 min lese

Maria Mena i Palmehaven 8. & 9. Desember *UTSOLGT*

Palmehaven, 8. desember 2020 - 11. desember 2020

I desember får vi besøk av fantastiske Maria Mena som vår Artist In Residence i Palmehaven i førjulstiden. Dette blir en stemningsfull og vakker konsert som sikrer julestemningen.

Maria Mena kom inn som et kraftig stjerneskudd på den norske pop himmelen som 16 åring tilbake i 2002. Siden har hun vært der, og i tillegg fått et stort internasjonalt publikum.

Karrieren i Norge tok etter hvert av, og hun ble folkeeie med den moderne norske juleklassikeren «Home for Christmas» i 2010. Maria har gitt ut 7 album så langt, og kommer til selveste Palmehaven i desember for å gjøre sine mange hits i versjoner som passer i den ærverdige salen.

I billetten inkluderes en aperitiff, og en utsøkt 3 retter fra Britannia hvor du kan velge mellom juletallerken eller lutefisk som hovedrett. 

Tirsdag 8. Desember, 19.30 *utsolgt*
Onsdag 9. Desember, 19.30 *utsolgt*

Meny Christmas Artist In Residence

Akevittgravet ørret servert med pisket Rørosrømme med pepperrot, sprø rug, ørretrogn «brilliant» og dill.

Valg av hovedrett:
Alternativ 1: Britannias juletallerken. Sprøstekt ribbe, julepølse og medisterkake. Sødmefull og aromatisk rødkål, svisker og eple. Julesaus og mandelpotet.
Alternativ 2: Lutefisk med tradisjonelt tilbehør.

Dessert: Klassisk Créme Caramel

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom her.

Publisert 11. september 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.