Hopp til innholdet

  • Occasions
  • · Palmehaven

Marion Ravn i Palmehaven 08.07-10.07

Marion Ravn residerer i Palmehaven i starten av Juli som en del av vårt Sommer Artist In Residence program.

Artikkel · 2 min lese

Marion Ravn

Palmehaven, 8. juli 2021 - 10. juli 2021

«Det beste jeg vet er å stå på en scene og spille live», er ord som ofte ligger lett på tungen til Marion Ravn, og kanskje mer i 2021 enn noen gang tidligere. Savnet etter å få opptre og formidle musikken til publikum er ekstra stort nå, og det er en ekstatisk artist som forteller at hun i 2021 reiser ut på en akustisk turné sammen med sin faste musiker-makker Jan Ole Kristensen. I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt middag fra Palmehavens kjøkken hvor du kan velge mellom Plateau fruit de mer Britannia eller en alternativ 3-retter.

Marion Ravn er en ung kvinne med massevis av erfaring, hun har virkelig vært rundt i verden og kjent på å spille live for publikum både sammen Marit Larsen i M2M, sammen med Meat Loaf, og med sitt solo stoff. Men å residere Palmehaven, det har hun ikke prøvd før.

Hun sier selv: «Jeg ønsker at publikum skal få følelsen av at vi er samlet hjemme i stuen sammen for en skikkelig hyggelig kveld. En kveld hvor man både kan tørre kjenne på de store følelsene, men også le sammen».

Marion Ravn
Marion Ravn. Foto: André Løyning

«Det beste jeg vet er å stå på en scene og spille live», er ord som ofte ligger lett på tungen til Marion Ravn, og kanskje mer i 2021 enn noen gang tidligere. Savnet etter å få opptre og formidle musikken til publikum er ekstra stort nå, og det er en ekstatisk artist som forteller at hun i 2021 reiser ut på en akustisk turné sammen med sin faste musiker-makker Jan Ole Kristensen. 

Det tok litt tid før Marion ble trygg på å skrive på norsk, men Marion ble til slutt trygg på at det var ett riktig valg. Da hun slapp første låt, «Tyv», var det liten tvil om at kritikerne var enige i valget. Dagbladets anmelder skrev blant annet «dette var ett kreativt valg hun burde tatt for lenge siden», og mente Ravn føltes autentisk og særegen. Andre singelen «Fritt fall» ble av VGs anmelder kalt «Et magesugende popmirakel» og trillet terningkast fem.

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt middag fra Palmehavens kjøkken hvor du kan velge mellom Plateau fruit de mer Britannia eller en alternativ 3-retter.

Plateau fruit de mer Britannia

Nyt de beste, lokale og norske skalldyr i eksotiske Palmehaven. Servert på et klassisk «plateau», med smakfullt garnityr er dette perfekt for lange, gode sommerkvelder.

Vårt skalldyrplateau inneholder:
Kongekrabbe fra Varanger
Ferske reker fra Lyngen
Hummer naturelle
Taskekrabbe fra Hitra
Kamskjellcarpaccio med sitronvinaigrette, ørretrogn «Brilliant» og fennikelcrudité
Hvitvinsdampede blåskjell
Kveiteceviche med avokadokrem, avrugakaviar og urter

Bakt hvitløksaioli
Yuzumajones
Rørossmør
Brød fra Britannias bakeri

(Relevante allergier: fisk, skalldyr, egg, sulfitt)

Dessert
Ostekake med tindved
Tindvedsorbet og karamell tuille
(melk, hvete, egg)

3-retter

Kveiteceviche
Avokadokrem, agurk, avrugakaviar, sprøtt brød og urter
(hvete, fisk)

**
Pepperbiff
Indrefilet av okse fra Røros, harricot verts og løksalat, pommes alumettes og kremet peppersaus
(melk)

**
Ostekake med tindved
Tindvedsorbet og karamell-tuille
(melk, hvete, egg)

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren, for godt mottak og smittevern. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som et venteområdet. Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i trygge omgivelser.

Publisert 7. mai 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.