Hopp til innholdet
  • Food & Drinks
  • · Jonathan Grill Course Room

Matfestival: Nyrørt Is på Trøndersk Vis

Artikkel · 1 min lese

Matfestival Kurs: Nyrørt Is på Trøndersk Vis *ny dato!*

Jonathan Grill Course Room, 29. juli 2021 - 30. juli 2021

Trøndersk Matfestival byr på spennende kurs i Trondheims storstue Britannia Hotel. Bli med Britannia Hotels konditor Marte Krystad og en liten ismaskin som heter Paco, og lær, hvordan du kan lage din egen favorittis.

Trøndersk Matfestival byr på spennende kurs i Trondheims storstue Britannia Hotel. Her lærer du av de beste om hvordan du tar grillmaten til nye høyder, om trønderske bær og terter, hvordan du lager din favoritt-is, og ikke minst om trøndersk bryggekunst innen både akevitt og øl.

Her kan du lese mer om Trøndersk Matfestival i Trondheim.

Torsdag 29. juli, 11:00 - Nyrørt Is på Trøndersk Vis med Marte Fikse Krystad. *få billetter igen*
*ny dato!* Fredag 30. juli, 11:00 - Nyrørt Is på Trøndersk Vis med Marte Fikse Krystad.

Nyrørt, fløyelsmyk is med saftige, søte bær og knasende topping tar sommeren til nye høyder. Bli med Britannia Hotels konditor Marte Krystad og en liten ismaskin som heter Paco, og lær, hvordan du kan lage din egen favorittis. Med fløte fra Rørosmeieriet og trønderske bær, som jordbær og tindved, får du de gode smakene. Vi topper isen med hjemmelaget mandelkrokan og tørket frukt, så blir det en myk hyllest til trønderske råvarer, is, sol og sommer. Eller regn. Med nyrørt is blir alt bedre.

Marte Fikse Krystad er konditor på Britannia Hotell, og har i en årrekke jobbet som pâtissier ved Scandic Nidelven. Hun har også vært konditor på ærverdige Engø Gård og har vært med på baker- og konditorlandslaget. Hun liker både det som er klassisk innen konditorkunsten, men også det som er nyskapende og spennende. Hun er opptatt av små detaljer og at smakene skal være balansert mellom det søte og det syrlige.

Publisert 20. juli 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.