Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Morten Abel 29. - 30. desember

Legenden Morten Abel tar med seg en rekke med udødelige hits og en fargerik scenepersonlighet til Palmehaven på Britannia 29-30.desember.

Artikkel · 1.5 min lese

Morten Abel

Palmehaven, 29. desember 2021 - 30. desember 2021

Legenden Morten Abel tar med seg en rekke med udødelige hits og en fargerik scenepersonlighet til Palmehaven 29. og 30. desember.

Romjulen blir feiret med hits som "Be My Lover", “Lydia”, “Tulipz”, “Hard To Stay Awake” og “Frøken Vilikke”. Få artister her til lands har en like suksessrik og allsidig karriere som Morten Abel. 

Veien fra Bodø til Stavanger, fra Mods og The September When til Peltz og to tiår som definerende soloartist er lang og brokete. Men fellesnevneren for Abels musikalske eskapader er den vanvittige låtteften, som har gjort så å si alt han har rørt ved til både kritikerroste utgivelser og kommersiell suksess.

Morten Abel i Britannia Hall 2020

Live har Abel alltid vært et fyrverkeri, og er en evig festivalfavoritt, enten under eget navn eller med sine legendariske venner i The September When eller Mods. Abel har tilbrakt en mannsalder i rampelyset, og er og blir en av få ekte popstjerner vi har her til lands. Dette bekreftes av både salgstall, priser og mannens øvrige meritt-liste. Og heldigvis fortsetter Abel stadig både å overraske og imponere.

I 2015 slapp Abel albumet «I fullt alvor», og fulgte opp med «Evig din» i 2018, begge til strålende anmeldelser. Over sommeren ventes Abels siste album i trilogien med norske tekster, og publikum vil denne kvelden få smakebiter derfra, som den rykende ferske sommerlåta «Sol og høy himmel», og kanskje til og med få sniklytte til et par låter som ikke enda er sluppet.

Det er bare å glede seg til en kveld spekket med hits fra hele Norges ukronede pop-konge.

Onsdag 29. desember, kl.19:00
Torsdag 30. desember, kl.19:00

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt 3-retter fra Palmehavens kjøkken.

Meny
Kveitemosaikk, agurk, pepperrotfløte og dillolje
**

Indrefilet av okse fra Rørostraktene, gresskar, jordskokk og kryddersaus
**
Profiteroles aux craquelin, sitron- og luftig kremostkrem og bringebærsorbet

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren, for godt mottak og smittevern. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde.
Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i trygge omgivelser.

Publisert 1. september 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.